0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politiken Minus

Få op 15 % rabat hos Slow Studio

Slow Studio tror på det langsomme, på det nære og på at vi alle har en kunstnerisk sjæl, der venter på at blive sat fri. Hos Slow Studio får du som Politiken-abonnent 15 % rabat på hele deres sortiment af produkter.

KLIK HER OG FÅ DIN RABAT

Hvem er Slow Studio?
I langt over 20.000 år har mennesker gravet ler op for at forme og brænde det til keramik. En tidskrævende men fuldstændig fantastisk tradition, der fascinerer de to stiftere af Slow Studio, Henrik og Michael.

Efter fire måneders research i Asien har de to stiftere fået uvurderlig erfaring med de japanske traditioner inden for keramik, samtidig med at de personligt har oplevet en ro, som de ønsker at give videre til dig. En ro forbundet med dét at koncentrere bevidstheden om en simpel opgave: Skab dit eget værk i ler. Visualiser – og arbejd så mod målet. Langsomt. Lad dine tanker forsvinde. Lad telefonen være slukket. Engager din familie, dine venner, dine elskede og mærk roen sænke sig over jer - sammen. Nyd skabelsen, processen. Dyrk de små fejl og lær at elske dem.

Slow Studio giver dig derfor muligheden for, at skabe dine egne værker med deres kunstkits, lave dit eget ryatæppe med deres tufte-kit eller prøve deres traditionelle keramikkit, hvor du kan skabe din egen unikke kop, skål, skulptur eller noget helt fjerde i fred og ro derhjemme.

Læs mere om de forskellige kreative muligheder på Slow Studios hjemmeside.

Annonce