0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politiken Minus

Få 20 % rabat på første bestilling hos Gorillas

Få mere tid i hverdagen og handle dine dagligvarer og lokale specialiteter online på Gorillas. Varerne leveres direkte til dig på få minutter. Leveringen foregår på el-cykler og koster kun 29 kr.

Med dit abonnement får du 20 % rabat på din første bestilling hos Gorillas.

KLIK HER OG FÅ DIN RABAT

Drømmer du om at have dit eget online supermarked lige ved hånden - til enhver tid? Det kan du nu! Med Gorillas-appen kan du få leveret alle dine dagligvarer og lokale specialiteter direkte til dig - på yderst få minutter for kun 29 kr.

Hvem er Gorillas?
Gorillas er Danmarks første quick-commerce, hvilket er en on-demand leveringstjeneste, der leverer friske dagligvarer og lokale specialiteter på FÅ minutter.

Gorillas blev grundlagt i Berlin i 2020, og er Europas hurtigst voksende unicorn-virksomhed nogensinde.

Hvad er Gorillas?
Gorillas er et online supermarket og en ultrahurtig leveringstjeneste, der leverer friske dagligvarer og specialiteter direkte til dig på yderst få minutter. I Gorillas-appen finder du over 2.000 forskellige produkter at vælge mellem. Uanset om du skal bruge friske grøntsager, en pakke bleer, friskbagte croissanter, aromatiske kaffebønner eller en kold Bourgogne - så finder du det hos Gorillas.

Annonce