0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politiken Minus

Få 15 % rabat på smykker fra Maria Black

Hav modet til at være anderledes. Shop alt fra øreringe til ringe, halskæder og labrets. Hos Maria Black finder du ubegrænsede stylingmuligheder og smykker til enhver lejlighed.

Med dit abonnement får du 15% rabat på smykker hos Maria Black

KLIK HER OG FÅ DIN RABAT

Hvem er Maria Black?

Maria Black grundlagde sit smykkebrand i 2010. Siden da har den københavnsk-fødte, dansk-irske designer skabt nutidige kollektioner af modesmykker, der er drevet af brandets inkluderende etos, som inviterer individer til at udforske og omfavne deres individualitet på kreative måder.

I dag drives Maria Black fra København af et team dedikerede personer, der fastholder brandets grundlæggende tro på, at personlig stil og mode ikke skal dikteres, men er op til den enkelte at udforske. Maria Black brænder for at give dig de stykker, der lader din kreativitet få frit løb.

Ved at bruge en kombination af traditionelt håndværk og moderne teknikker er de skulpturelle former i Maria Blacks ædelmetaldesigns inspireret af alt fra hverdagsgenstande til mennesker, subkulturer og livsøjeblikke.

Se udvalget på Maria Blacks hjemmeside.

Annonce