0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politiken Minus

15 % rabat hos STIKMIG

Med intentionen om at gøre akupunktur tilgængeligt for alle uanset kultur, socialt samfundslag og seksualitet har akupunktør Sahar Pour åbnet klinikken STIKMIG midt på Blågårdsgade på Nørrebro.

Med dit abonnement får du 15 % rabat på alle NADA behandlinger ved STIKMIG.

VIS DIT POLITIKEN MINUS-KORT

Hvem er STIKMIG?

Træd ind i det stille rum med højt til loftet og opfyldt af pulsende energi, kinesisk røgelse og messende munkechants. Her heles folk i samme rum, kun adskilt af lange, hvide gardiner, som pryder den hjemlige indretning. Hvis behovet skulle opstå, er behandling i et privat rum selvfølgeligt også muligt.

Sahar er inspireret af de kinesiske akupunkturklinikker, hvor du netop kan droppe ind fra gaden uden tidsbestilling og hvor folk behandles i samme rum for at fremskynde og styrke helingsprocessen. Her afhjælpes gæsterne med både fysiske og psykiske ubalancer vha. de ultratynde akupunkturnåle, cupping og NADA, som er en speciel form for øreakupunktur der har til formål at hjælpe mange, men med få omkostningerne. NADA er særligt effektivt til at afhjælpe stress, angst og søvnproblemer.

INFO:
www.stikmig.dk
STIKMIGS InstagramSTIKMIGs Facebook

stikmig@gmail.com
+45 21371166

STIKMIG
Blågårdsgade 7A
2200 København N

Annonce