0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
'Efterskolen' kan ses på DR og får 5 hjerter i Politiken.
Nyhedsbrev - Politiken Film

Smagen af sult og efterskole

Christoffer Boes nye film 'Smagen af sult' har premiere. Dokumentarserien 'Efterskolen' går sin sejrsgang og 'Happy Together' får repremiere i biografen.

Nyhedsbrev - Politiken Film

Kære læser

Denne uge er der biografpremiere på Christoffer Boes ’Smagen af sult’ med Nikolaj Coster-Waldau i rollen som den perfektionistiske gourmetkok Carsten. Joakim Grundahl har set den og anmelder den til 5 hjerter og hylder hr. Boe for en tilbagevenden til den mere kunstneriske film. Læs anmeldelsen her.

Lucia Odoom har set DR-dokumentarserien ’Efterskolen’ og er hjertemæssigt lige så begejstret som Grundahl – og virker helt klar til selv at tage en tur på efterskole nu. Læs anmeldelsen her.

Derudover er der premiere på det seneste bidrag til ’Fast & Furious’-filmserien og repremiere på Wong Kar-wais film fra 1997, ’Happy Together’.

Men man kan også lade premiere være premiere og gå på opdagelse i portugisiske Pedro Costas filmkunst. Han er ikke kendt i Danmark, men en verdensstjerne på kunstfilmscenen. Jeppe Kondrup Adelborg har talt med ham og giver en introduktion til Costas »arbejde«, som Costa selv kalder sin kunst. Læs det her.

God fornøjelse

Kommentar: Film&tv


Interview: Pedro Costa


Guide: Pedro Costa


Anmeldelse: 'Smagen af sult'