0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen
Tag med til folkekøkkenet i Absalon hjemmefra. Arkivfoto: Mads Nissen
Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Ibyen Hjemmefra: Vil du med i teatret?

Ibyen guider dig til kulturelle fix i en coronatid.

Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Kære læser

Nu begynder vi at kunne se lyset for enden af tunnelen. En spæd genåbning af vores kulturliv er på vej. Men vi kan endnu ikke boltre os i caféliv og museumsbesøg som før. Derfor får du vanen tro vores bud på en række oplevelser, der giver dig lyst at blive på sofaen lidt endnu.

Denne uge skal du spise med folkekøkkenet Absalon, til forfattersamtale med Iben Mondrup eller måske danske rundt i stuen til livekoncert med Gents?

Her er anbefalingerne til din uge.


Spis!

Et af københavnernes yndlingsfolkekøkkener er gået all in på online events under coronakrisen. Det er selvfølgelig Absalon, der her refereres til. Alle hverdage klokken 17.30 kan du følge med fra kirken, når der livestreames fra tv-køkkenet på scenen.

I aften, mandag, kan du for eksempel forkæle dig selv med croque monsieur, og i morgen chorba-suppe. Undervejs kan du fortælle, hvordan det går, i fælleschatten, som alle deltagende er med i. Du melder dig til her, hvor du også kan se ugens fulde menu. Velbekomme!


Lyt!

På torsdag kan du møde forfatter Iben Mondrup - på Instagram vel at mærke - i en samtale om kærlighed. Samtalen udspringer af hendes bedstsælgende og anmelderroste roman ’TABITA’, der udkom i januar. Siden er Iben Mondrup blevet kaldt »forelskelsens mester i ny dansk litteratur«.

Ditte Lysgaard Holm
Foto: Ditte Lysgaard Holm

Boghandleren på Godthåbsvej har inviteret Iben Mondrup til en livesamtale på Instagram. Det sker på @boghandlerengodthaabsvej og starter klokken 17, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål til forelskelsesmesteren undervejs.


Dans!

Vi kommer stadig ikke på Roskilde Festival, nej, men en ny digital festival er et lille plaster på såret. Livestream Festival er arrangeret af Brodie Sessions og serverer livestreamede koncerter frem til 20. maj.

Ivan Boll
Foto: Ivan Boll

Duoen Gents består af Niels Fejrskov Juhl og Theis Vesterløkke.

Nogle af den danske musikscenes mest interessante navne er på plakaten: I den her uge kan du for eksempel glæde dig til at høre Bona Fide, Peter Sommer, Ydegirl og Gents. De fire navne er på torsdag og fredag fra klokken 20 og en time frem. Du streamer koncerterne på Brodie Sessions youtubekanal her.


Tæl ned!

Alle teaternørder og -fans skal kigge med her. Vi er mange, der har måttet skuffes, når de teaterforestillinger, vi havde set frem til længe, blev aflyst på grund af corona. Heldigvis varer intet for evigt, heller ikke denne virus. Det Kongelige Teater livestreamer i morgen klokken 9.00 en præsentation af deres kommende teatersæson 2020/2021. De lover både overraskelser, klassikere, musicals og stjernestøv. Sæsonen præsenteres af balletmester Nikolaj Hübbe, operachef John Fulljames og skuespilchef Morten Kirkskov. Du kan følge med her. Ses i teatret!

God uge fra Ibyen-redaktionen.


Fik du læst?


Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden