0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen
Københavns madscene er genåbnet, og det kan du fejre med et besøg på et af byens issteder. Foto: Peter Hove Olesen
Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Ibyen Top 3: Der er udbrudt iskrig på Enghave Plads

Vi giver dig her tre anbefalinger til din uge i København.

Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Kære læser

I dag er dagen, som mange af os har glædet os til. Coronavirussen fylder mindre i samfundet, og det betyder en genåbning af café- og restaurantlivet. Og selv om vi stadig skal passe på, føles det godt endelig at kunne støtte op om vores byliv igen.

Denne uge skal du derfor ud at forkæle dig selv ved at spise på en af dine yndlingsrestauranter og samtidigt optjene rabat, og så der er også både drive-in og gratis is på programmet.


Spis!

Hvis du ikke bestiller bord på den nyåbnede restaurant Keyser Social, får du efter 28. maj halv pris på hele regningen, når du bestiller bord derinde. Giver det ikke mening? Så lad os forklare det. Den nye asiatiske restaurant, der er flyttet ind på Frederiksborggade 20 i Indre By, har udskudt deres åbning til 28. maj for at lade københavnerne støtte deres favoritrestauranter først. »De har savnet jer mindst ligeså meget, som I har savnet dem!«, skriver ejerne på Facebook. Hvis du så kan fremvise en kvittering fra en anden restaurant, får du ugen efter halv pris på menuen hos Keyser Social. Det kan man kalde solidarisk diningkultur og en win-win-situation.


Spis!

Solen vender tilbage sidst på ugen, lover DMI, og der kunne godt blive rift om bænkene på Enghave Plads på Vesterbro. Her er nemlig udbrudt en vaskeægte iskrig. Det populære Bageriet BRØDtilbyder fra denne uge som noget nyt hjemmelavet is, og fra på torsdag laver Østerberg Ice Cream både scoops og softice i deres nye popup hos Navnløs Kaffebar lige overfor, hvor Østerberg sommeren over bliver næsten-nabo til den veganske isbiks Nicecream. Vi spår lange køer alle tre steder, så husk at holde afstand. Og nu er vi er ved isen: I den anden ende af byen, på Amager, har den anmelderroste Alice udvidet med en splinterny butik ved siden af den ellers lillebitte isbiks (og sælger nu også croissanter og surdejsboller!). Når du har smagt dig igennem dem alle, kan du fortsætte festen med vores guide til Københavns 15 bedste issteder.


Lyt!

På lørdag kan du komme til Mads og Monopolet i drive in-format (ja, fantasien sætter ingen grænser for, hvordan vi kan få gang i udendørsarrangementerne igen). Hop ind i en bil, og lyt til Mads Steffensen og hans tre medbragte orakler, der denne aften bliver Nicolaj Kopernikus, Simon Jul og Signe Lindkvist. Prisen for en fyldt bil er 500 kroner i alt, og arrangementet bliver holdt på Københavns Lufthavns parkeringsplads fra klokken 17. Du køber din billet her.

God uge, og husk nu stadig håndspritten!

Fik du læst?


Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden