0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn
Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Ibyen Top 3: Headbang hjemmefra med dansk metalfestival

Vi giver dig anbefalinger til ugen i København

Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Kære læser

I denne uge begynder sommeren for alvor at buldre. Temperaturen kommer ikke under 20 grader, og København er stadig i gang med at kompensere for de sidste måneders nedlukning. Derfor skal du ud og nyde kulturlivet i denne uge, inden du helt overgiver dig til de overfyldte havnebade. Denne uge står på musik, headbanging og film, der brænder sig fast på nethinden.

Lyt!

På torsdag kan du komme til en lille intim koncert med Jacob Bellens, der før har stået bag indiebands som I Got You On Tape og Murder. Nu er han aktuel med sit nye soloalbum, som han på torsdag vil spille på scenen i forbindelse med musikmagasinet Groovys nye livekoncept Groovy Live i LiteraturHaus i Møllegade fra 19.30-22.30. Aftenen koster 170 kroner, og du kan købe din billet her. Pssst! Hvis du ikke kan få nok af LiteraturHaus sjælfulde lokaler, så kom tilbage på lørdag, hvor mini-poesifestivalen Sommertid bliver afholdt med besøg fra blandt andre Mette Moestrup og Søren Ulrik Thomsen. Det sker lørdag fra 14-16, og billetter til 50 kroner finder du her.

Slay!

Du kan bådeSlay Home, Slay Safe, når den online heavy-festival af samme navn, der er en erstatning for Copenhell, streamer live to dage i weekenden. Festivalen vil finde sted på Forbrændingen, men du kan streame hvorfra du vil. Om du vil headbange hjemme fra sofaen eller i en park med vennerne er helt op til dig. Streamingen er gratis og foregår gennem Twitch fredag og lørdag fra klokken 18.30. Er du til dansk metal, er det i weekenden, du skal streame med, og du kan opleve navne som Artillery, Cabal og Etheral Kingdoms. Læs mere om Slay Home, Slay Safe her.

Se!

I dag og ugen ud kan du deltage i filmserien ’Black Lives Matter’, der er arrangeret af Empire Bio og sætter fokus på sort identitet, sorte erfaringer og sorte liv. Du er selvfølgelig blevet coronatestet, efter du deltog i demoen i weekenden og er klar til at sætte dig til rette i mørket i de bløde sæder. Halvdelen af alt overskud fra billetindtægter går til Mino Danmark, der arbejder for minoritetsetniske unges vilkår i Danmark. I dag kan du se den anmelderroste film ’Get Out’ af Jordan Peele, torsdag ’BLACKKKLANSMAN’ af Spike Lee, eller tåreperseren ’Fruitvale Station’ af Ryan Coogler. Se det fulde filmprogram og spilletider her.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden