0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen
På onsdag rykker Nørrebro Bryghus ind på Refshaleøen med et nyt containerbryggeri og inviterer derfor til åbningsfest med gratis smagsprøver. Foto: Emma Sejersen
Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Ibyen Top 3: Gratis øl fra Reffens nye containerbryggeri

Vi giver dig her tre anbefalinger til din uge i København.

Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Kære læser

Endelig er byen ved at ligne sig selv oven på en noget tom sommer. Alle er så småt på vej tilbage fra deres sommereksil rundtomkring i landet, solen bager over os, og København summer igen af liv.

Her er tre ting, du kan lave i denne uge, som alle byder på kolde forfriskninger, når varmen er ved at tage over.


Drik!

Når du nu alligevel er cyklet hele vejen ud til Refshaleøen for at få en dukkert oven på en måske lang dag inden døre, skal du huske at lægge vejen forbi Nørrebro Bryghus’ nyecontainerbryggeri. Bryggeriet, som skal producere og levere økologiske øl til det meste af streetfoodmarkedet Reffen, slår dørene op på onsdag, hvor der fra 17 til 19 vil være gratis smagsprøver, mens brygmester Michael Rahbek vil fortælle, hvordan øllet bliver til fra start til slut. Og har du ikke fået slukket tørsten ved receptionens afslutning, kan du i bryghusets nye bottle shop ved siden af købe flasker med til din solnedgang ved vandet. Find begivenheden her.


Spis!

I weekenden mødes de to anmelderroste restauranter Restaurant Kronborg og Selma Copenhagen (der af Michelinguiden har fået tildelt en Bib Gourmand) for at, skal vi sige dyste, om at lave dig den bedste smørrebrødsmad. Hver kommer de i hvert fald med deres bud på en Dyrlægens Natmad samt sild, æg og rejer og serverer dem for dig i Viktoriagade-afdelingen af mikrobryggeriet Mikkeller på Vesterbro. Og derfor akkompagneres middagen selvfølgelig af kolde forsyninger fra hanen. Prisen er 450 kroner, men så får du altså også hele seks halve smørrebrød og tre udvalgte øl fra Mikkeller, og så behøver du egentlig ikke meget mere – alt lukker jo alligevel ved midnat, ikke? Køb din billet til fredag 16.30-18.30 eller lørdag 13-15 her.


Fest!

Det kan godt være, at der stadig er forsamlingsforbud, men derfor behøver vi ikke sige helt farvel til festivaler dette efterår. En af dem, som stadig bliver afholdt – coronavenligt, selvfølgelig – er Strøm Festival, der både fysisk og digitalt skydes i gang på onsdag. Det byder på et tætpakket program med elektronisk musik som omdrejningspunktet, og når du er færdig med at feste igennem, sluttes det hele af med en såkaldt hurtigbus gennem København og Frederiksberg. De lover musik med mindst 140 slag i minuttet, beskyttelsesdragter og »technomundbind«, og hvordan sådan nogle ser ud, kan du finde ud af lørdag 19.45-21.45, når dj Ida Engelhardt spiller bussen op. En billet koster 150 kroner og er inklusiv seks gange øl. Læs mere her.

Med ønsket om en god uge fra Ibyens redaktion - og husk nu solcremen!

Fik du læst?
Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden