0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Ibyen tipper: Har du hørt om byens nye technoklub?

Ibyen giver dig her tre anbefalinger til din uge i København.

Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Kære læser

I weekenden var der mange fodboldfester rundt omkring, hvor flere tusinde var samlet for at fejre det danske herrelandshold, som endnu engang er gået videre i EM (!). Og lad os sige det, som det er: Denne uge bliver også i fodboldens tegn.

Men vi har også andre anbefalinger til dig, der ikke er endt i delta-isolation denne uge. De kommer her:LYT! Det er snart halvandet år siden, natklubberne har været åbne, og et ægte floor med fremmede mennesker og musik er noget, vi sukker længselsfuldt efter. Men der er håb forude. Der er nemlig netop indviet et nyt spillested på Refshaleøen, Hangaren på Refshalevej 185, hvor der spilles technomusik og nu afholder såkaldte ’daytime parties’ for 500 gæster ad gangen. Okay, okay, det er ikke helt det samme som en decideret technoklub, for foreløbig er alle koncerter udendørs i gårdhaven, og der naturligvis kun åbent til midnat. Der er arrangementer hver fredag og lørdag i hele juli, og der er gratis entre før kl. 18, hvorefter det koster 100 kr. Læs mere om de forskellige arrangementer på Facebook-siden her.SE! Fodboldfeberen raser, og uden at skulle jinxe noget, så er tanken om en sommer som den i ’92 ret vild og grund nok til at gå en smule amok. I hvert fald burde du overveje at se den vigtige kamp på onsdag mellem Danmark og England, hvor vi har muligheden for at nå til FINALEN, hvis vi slår englænderne. Der er blandt andet en stor storskærmsvisning i Tivoli, hvor du kan få adgang sammen med omkring 2.000 andre fodboldfans ved at bestille et armbånd online. Armbåndet kan reserveres på et link, der offentliggøres på Tivolis hjemmeside og Facebookside fra tirsdag 6. juli kl. 10. Derudover viser de kampen på Ofelia Plads, i Øksnehallen, Halmtorvet 9 og mange andre steder, som du kan finde i guiden i her.OPLEV!På torsdag er der koncert i Frederiksberg Have. Ikke langt fra Valby Bakke, hvor man kan snakke, ikke tale bare snakke med, ja, måske du kan gætte det, Peter Sommer og hans faste pianist Palle Hjorth. Mere præcist finder koncerten sted i Haveselskabets Have på Frederiksberg, hvor Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen fra sidste år og har arrangeret 33 sommerkoncerter under navnet Sommer i Haveselskabet. De andre koncerter vil være med blandt andet Marie Key, Lydmor, Love Shop, Annika Aakjær og Carl Emil Petersen. Inden koncerterne er der mulighed for at tilkøbe Mielcke & Hurtigkarls picnickurv, som består af forskellige små retter, der kan deles. Læs mere om koncerterne på Facebook her, og køb billet til Peter Sommer-koncerten her.


God fornøjelse - og god kamp onsdag!


Fik du læst?