0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg
Kom til 3-dages festival i weekenden med blandt andet forsangeren fra Iceage Elias Bender Rønnenfelt på Hotel Cecil. Her ses han til en koncert i 2017. Foto: Thomas Borberg.
Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Ibyen tipper: Tag til undergrundsfestival i weekenden

Ibyen giver dig her tre anbefalinger til din uge i København.

Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Kære læser

Det kan godt være, vi ikke kom til finalen i EM, men i det mindste var det ikke vores fans, som forsøgte at storme stadion eller som buhede, da modstandernes nationalsang spillede.

Oven på EM-finalen i aftes er mange nok nået til et punkt, hvor de har fået fodbold nok for nu, og derfor har vi tre anbefalinger til dig, som er meget, meget langt fra noget, der minder om fodbold.

Ibyens nyhedsbrev holder sommerferie indtil 16. august, for, hey, vi trænger også til ferie. Nyd din sommer indtil vi ses igen.OPLEV! Hvis du vil have din freak on og opdage de nyeste skud på indiestammen, burde du overveje at tage til Cliff FestivalHotel Cecil i weekenden. Festivalen finder sted fra torsdag 15. juli til lørdag 17. juli. Her kan du opleve koncerter med blandt andet Clarissa Connelly, slim0, Emma Acs og et sjældent solo-set fra Iceage-forsanger Elias Bender Rønnenfelt. Alle koncerterne er kurateret af trommeslager Rune Kielsgaard (I Got You On Tape, Soleima, Homies m.fl), så der er garanteret undergrundsmusik af den helt rigtige kaliber. Læs mere og bestil billet her.HØR! Hvis du går og dagdrømmer om at være længere sydpå, måske til et cocktail- og loungearrangement på Ibiza, men bare er fanget i København over sommeren, er den her anbefaling måske noget for dig. Kunstmuseet Copenhagen Contemporary på Refshaleøen har nemlig en museumscafe, CC Kiosk, som hver torsdag i hele juli inviterer til »dansable DJ-sets« skabt af musikkollektivet BGM8S. De lover kold naturvin til gode priser, og du i samme ombæring kan lægge vejen forbi udstillingerne på CC, der har åbent til helt til kl. 21. På torsdag vil det være dj Mira Campau & Friends, som byder op til dans. Læs mere på Facebook her.SE! Hvis hellere vil sende en fræk Tinder-date Into Your Arms, kunne du overveje at tage personen med til Nick Cave-udstillingen ’Stranger Than Kindness’ i Den Sorte Diamant. Leder I efter et par timer i skygge for solen, er en følsom rock-udstilling oplagt til din sommerflirt. Det er nemlig ved at være sidste chance for at se udstillingen, »der gennem otte totalinstallationer åbner for de inderste dele af Caves kreative univers og inviterer publikum til at følge Caves kunstneriske udvikling«. Udstillingen løber nemlig kun løber indtil 7. august. Læs mere på hjemmesiden her.God fornøjelse og god sommer. Vi skrives ved i august.


Fik du læst?