0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
På fredag skydes Copenhagen Cooking Festival i gang, hvor du blandt andet kan komme til langbordsmiddag. FOTO: Copenhagen Cooking & Food Festival (CCFF).
Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Ibyen tipper: Godt nyt til dig, der savner festivaler

Ibyen giver dig her tre anbefalinger til din uge i København.

Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Kære læser

Så er vi tilbage! Og sikke en festivalsrig periode, Ibyens nyhedsbrev vender tilbage til. Efter en lang coronapause fra stort set alle kulturarrangementer er der i den kommende tid et hav af festivaler og events, du kan tage til.

Denne uge har vi fundet både musik- og madfestivaler, du kan tage til, og en masse sjove events under Pride, der virker til at være et besøg værd.OPLEV! Føler du dig tit hægtet af, når radioen spiller ny dansk musik, fordi du ikke føler, du kender det godt nok? Så er den her festival måske noget for dig. Torsdag til lørdag i denne løber Uhørt Festival af stablen, hvor du kan opdage det allernyeste inden for dansk musik. Det er derfor ingen skam, hvis du ikke kender så mange af artisterne på programmet (endnu). På festivalens tre scener kan du høre alt fra pop med store armbevægelser til et rocket og mørkt soloudspil fra tidligere Shy Shy Shy-sangerinde. I alt vil 42 nye danske artister optræde på festivalen, du kan dykke nærmere ned i line-up’et her. Festivalen er fra 19.-21. august, læs mere og køb billet her.OPLEV! Begynder din mave at rumle, hver gang du går rundt i Torvehallerne blandt friske grøntsager og confiterede andelår? Og kribler det i fingrene, når du ser reklamer for knive og køkkengrej på tv? Så burde du tage til en af de mange madfestivaler, der for tiden finder sted i København og landet over. På fredag skydes for eksempel Copenhagen Cooking i gang, hvor du blandt andet kan komme til madbanko, bageworkshop og ciderfest, eller du kan gå på opdagelse i programmet fra Madland Festival 2021, som lige nu finder sted. Her kan du komme på gårdbesøg eller til høstfest, og du kan lave gratis sommermad med lokale kokke i København i ’Det rullende Sommerkøkken’, som på fredag når til Frederiksberg Allé, hvor der kl. 16-19.30 er sylteworkshop. Læs mere her, her og her.OPLEV! I sidste uge blev Pride 2021 skudt i gang, og den varer helt indtil på søndag. På programmet kan du både finde udstillingen ’Aktivist’ på Arbejdermuseet, fotoportrætter i Ørstedsparken og »den Folkemøde-inspirerede ’1:1 Democracy Festival’, hvor du kan mænge dig med organisationer, politikere og aktivister, mens du gennem talks og debatter bliver klogere på de udfordringer og problemer, som minoriteter møder«, som vi skriver i vores store guide til Pride her. Der kan du også læse om andre besøgsværdige events under pride, du kunne overveje at tage til.


God fornøjelse med det!

Fik du læst?