0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Se på kunst til Enter Art Fair denne uge. Pr-foto
Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Ibyen tipper: Tre events, du bør tjekke denne uge

Ibyen giver dig her tre anbefalinger til din uge i København.

Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Kære læser

Der sker ting i kulturen for tiden. Covid-19 reglerne lempes igen og igen, så festivaler og kulturarrangementer pibler frem. Denne uge byder på både kunstmesser, operafestival og litteraturevent.

Se bare her.OPLEV! Efter et år med coronapause fra stort set alle kulturoplevelser er vi mange, der er sultne efter arrangementer, der tillader rød læbestift og (demonstrering af) almenviden om samtidskunst. To oplagte muligheder er kunstmesserne Chart Art Fair og Enter Art Fair, der finder sted 26.-29. august. På begge kunstmesser kan man først og fremmest opleve udvalgte værker fra forskellige gallerier og udstillingssteder, der er repræsenteret på messerne, men derudover er der en række events, talks, performances m.m., man kan overvære. Du kan blandt andet komme på kunstbogmesse eller overvære en satirisk performance på Chart Art Fair, se en danseperformance eller høre talks til Enter Art Fair. Læs mere her og her.TAG TIL! En anden oplagt mulighed til at smøre den røde læbestift eller glimmerøjenskyggen på er til relancering af fotomagasinet Atla on Papers anden udgivelse, ‘Forløsning’. Atla beskriver selv magasinet som et »love child mellem en kunstudstilling og et tidsskrift«, og du kan købe det til relanceringen, der foregår i det mondæne Villa Kultur på Østerbro på lørdag 28. august klokken 16 til 23. Nogle af de deltagende kunstnere er Birk Thomassen, Glenn Bech, Oskar Fehlauer, Dyveke Bredsdorff, Marialuna Hinze og Niels Henning Krag Jensby. Læs mere på Facebook her.HØR! I sidste uge blev Copenhagen Opera Festival skudt i gang, og den løber helt indtil søndag i denne uge. Om du er nybegynder eller operaentusiast, er der noget på programmet for dig, lover. Årets festivalscene er Den Røde Plads på Nørrebro, så hvis du får for fine fornemmelser af al den klassiske musik, kan du snuppe en kebab på vejen hjem. Der er blandt andet »et nyskrevet operaeventyr for hele familien over tre H.C. Andersen eventyr«, »en koncert med 60 børn fra Goldschmidt Musikakademi«, en åbningskoncert med Viva Verismo! med Tivoli Copenhagen Phil og de internationale operasolisterne Yana Kleyn, Peter Lodahl og David Kempster og meget mere. Det hele er gratis, men på grund af covid-19 er det måske nødvendigt med booking. Læs mere her.

God fornøjelse med det.

Fik du læst?