0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Nanna Navntoft
Foto: Nanna Navntoft
Det nye sted på Refshaleøen, Øens Have, holder åbningsfest på fredag, hvor du den første time kan få gratis vin og snacks. Foto: Nanna Navntoft
Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Ibyen tipper: Fri bar i det nye bylandbrug

Vi giver dig her tre anbefalinger til din uge i København

Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Kære læser

Vi håber, du har haft en god weekend og har nydt, at bylivet har åbent igen? Måske du stadig har lidt ondt i håret efter at have besøgt klubben torsdag, fredag, lørdag. Vi dømmer ikke.

Mens du kommer dig over dine tømmermænd, kan du læse om ugens tre tips, som når forbi både madarrangementer og en kulturrig cykelrute.OPLEV! ... åbningsfest for Øens Have, der er et nyt bylandbrug og restaurant på Refshaleøen. Hvis du savner følelsen af lidt jord under neglene, er det oplagt at søge mod den nye oase på Refshaleøen, som vores anmelder har givet fire hjerter. Og før du får surdejsbrødet galt i halsen af bare begejstring, kan vi også fortælle, at der den første time er fri vin og snacks. Resten af aftenen vil der være bar med vin, øl, drinks og alkoholfrie drinks, og på grillen vil der blive serveret grønt og et helt lam til vegetariske/veganske durum og lammedurum. Udover mad og drikke vil du også kunne opleve livemusik på aftenen med Ivan$ito og Freetown Social Club. Åbningsfesten finder sted på fredag 10. september kl. 16, læs mere her.SMAG! Måske forbinder du primært Tivoli med forlystelser, lidt for søde snacks og lyden af børn, der skriger. Men Tivoli afholder også gastronomiske arrangementer, blandt andet denne weekend hvor Tivolis Mad, Vin og Ølfestival løber af stablen. Fra 11.-19. september kan du komme til alt fra »krebsegilde og pattegris til sushi, smørrebrødsfest, grøntsagsretter og meget mere«. På programmet er desuden et live-køkken, hvor du kan få tips og tricks af kokke som Claus Meyer, Mads Battefeld, Magnus Pettersson og Mette Dahlgaard. Læs mere om programmet på Tivolis hjemmeside her.CYKL! Fik du ikke nok cykling og Tour denne sommer, er der gode nyheder. Fra på onsdag kan du nemlig komme på Kulturetapen, en cykelrute på fem dage, hvor du kan opleve kunst, musik og mad undervejs. Onsdag 8. september er der Tour Start, som begynder i Sydhavnen med taler, musik og forfriskninger og slutter på BaneGaarden til grøn langbordsmiddag. Derudover byder programmet blandt andet på spansk vermouth i Ørstedparken fredag, fest og streetfood på Reffen lørdag og en tur på Amarminoen søndag. Det er gratis at cykle med. Læs meget mere her.


God fornøjelse med det.

Fik du læst?


Fik du læst?