0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
En portrætfilm om den danske arkitekt Dorte Mandrup åbner Copenhagen Architecture Festival, som løber fra 6. til 10. oktober. Foto: Pr.
Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Ibyen tipper: Mød verdenskendt dansk arkitekt på københavnsk festival

Ibyen giver dig her tre anbefalinger til din uge i København.

Nyhedsbrev - Politiken Ibyen

Kære læser

Med genåbningen af landet er det igen blevet tid til festival. Det har sydet og boblet med kulturarrangementer siden åbningen, og det gør det så sandelig stadig. I sidste uge var der blandt andet Art Week, og Buster filmfestival blev også skudt i gang forleden.

I denne uge har vi fundet er par andre kulturfestivaler (og et enkelt magasin-release), du kan stimulere dig selv med i denne grå efterårstid.


SE! Fra onsdag 6. oktober til søndag 10. oktober løber Copenhagen Short Film Festival for niende gang af stablen. I tre københavnske biografer – Cinemateket, Gloria Biograf og Empire Bio – vil du i perioden kunne se mere end 80 forskellige kortfilm. Men hvad er nu fidusen ved kortfilm, tænker du måske? Jamen hør lige her: om du kan lide horror, animation, dokumentar eller avantgarde, er det med det korte format muligt at afprøve lidt af det hele. Desuden er kortfilmene oplagt til dig og dem, som nyder filmoplevelser, men som ikke altid har tålmodighed til flere timer i de bløde biografsider. Du kan læse meget mere om programmet her.


OPLEV! Copenhagen Short Film Festival er ikke den eneste festival denne uge. Der er nemlig også Copenhagen Architecture Festival i byen! Programmet byder på lidt af hvert, om så du er arkitekturnørd eller ej. Festivalen åbnes i Grand Teatret onsdag 6. oktober med en film om den verdenskendte arkitekt Dorte Mandrup – visningen efterfølges af samtale mellem hovedpersonen selv og geolog Minik Rosing. Derudover byder programmet bl.a. på en »gastronomisk totaloplevelse i David Lynchs verden« med multikunstnerens nye fotoudstilling ’Infinite Deep’ i Nikolaj Kunsthal, hvor der serveres mad og drinks undervejs i forløbet. Læs mere om det fulde program på festivalens hjemmeside.


LÆS! Hvis du er sulten efter litterær aktivisme, kan du fredag 8. oktober tage til release af Amulet Magasin 2. Magasinet udgives af forlaget Amulet, og har både tekst- og grafiske bidrag. Shadi Angelina Bazeghi, Pernille Abd-El Dayem og Rosa Marie Frang er nogle af de skriftlige bidragsydere bag, og du kan læse mere om arrangementet på Facebook her. Der er gratis øl!


God fornøjelse!

Fik du læst?


Fik du læst?


Fik du læst?