0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Thomas Peter/Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Peter/Ritzau Scanpix
Nyhedsbrev - Politiken Sundhed

Alt om det nye coronavirus fra Wuhan

Her er det ugentlige nyhedsbrev fra Politikens sundhedsredaktion

Nyhedsbrev - Politiken Sundhed

Epidemien med det nye corona-virus 2019-nCov med udspring i kinesiske Wuhan har fyldt det meste af vores sundhedsdækning de seneste uger.

Du kan ved at klikke her læse alle vores artikler på pol.dk om epidemien. Det link, der henviser til vores serie ’Virusudbrud’, opdateres løbende, så du behøver klikke på linket, når det passer dig, og så er du orienteret. Det bliver løbende opdateret.

Er du stadig usikker på, hvad det hele egentlig handler om, hvorvidt du skal blive bange for det nye virus og købe mundbind, aflyse udlandsrejser til Asien med videre, så læs vores gennemgang med de mest oplagte spørgsmål angående det nye udbrud.

Du kan også få en gennemgang i ’Du lytter til Politiken’ om det nye corona-virus.

Her er et lille udpluk af ugens vigtigste virus-historier:


Professor Bente Klarlund Pedersen skriver i sin klumme, at livstil, der gavner klimaet, også er godt for helbredet.


Til nu er epidemien med corona-virus et enormt problem i Kina, men ikke noget, vi skal være bekymrende for her i Danmark. Men vi følger naturligvis udviklingen på Politiken og vil fortsætte vores store dækning af det corona-virus. Både i Asien og herhjemme den kommende tid.

Men der er også andre sundhedshistorie i vente - eksempelvis har langt flere mindre børn dårligt syn end hidtil antaget. Det kan du snart læse mere om.

Tak for din tid.

Fik du læst:


Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden