0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Christina Alfthan
Foto: Christina Alfthan
Caribien har et utal af vidunderlige øer med hvidt sand og krystalklart, azurblåt vand. Her er den lille havn på Jost Van Dyke-øen. Foto: Christina Alfthan
Nyhedsbrev - Rejser

To byer til efterårets storbyferie, Caribiens kamp for et comeback og sidste del af Als og Vølvers' jyllandsodyssé

Og læs også om, hvordan Beatles-fans nu har fået endnu en attraktion at besøge og hvordan SAS-rejsende nu kan købe biobrændstof på deres flyrejse.

Nyhedsbrev - Rejser

Kære læser


Måske er du for sent ude i din planlægning af efterårets storbyferie. Måske er du allerede på forkant med forårets ditto. Under alle omstændigheder har vi to glimrende bud på storbyer, der er et besøg værd. Eksempelvis Madrid, som er et fremragende alternativ til Barcelona, der snart ikke kan klare flere turister, og Verona, som du ikke blot kan komme forholdsvis nemt til med tog, men også er en by for de mad- og vinglade.


Har du planer om at besøge andre storbyer, og skal det ske med fly, er det måske værd at vide, at SAS nu har gjort det muligt for de rejsende at betale ekstra for, at maskinen tanker op med bæredygtigt biobrændstof. Et tiltag, de får ros for fra flere sider.


I øvrigt har vi også været en tur i Caribien, hvor de stadig kæmper med efterveerne fra den ødelæggende Irma-orkan i 2017. Genopbygningen er i gang, og turisterne er tilbage, men der er stor forskel på,de mange forskellige øer og på, hvor hurtigt de kommer på fode igen.


Og så slår vi selvfølgelig gerne et slag for tegner Roald Als og ATS-redaktør Gorm Vølvers jyske tour de force, hvor sidste kapitel gerne skulle afsløre, om det lykkedes at finde noget, der kan gøre jyllandsskeptiker Roald Als mildere stemt over for den dér tange, der sidder fast på Tyskland ... Læs i øvrigt også kapitel 1 og kapitel 2.Rigtig god læselyst.

Genopbygningen af paradis er i fuld gang


Hvor vil du helst hen?


Endnu en en jyde-vals med Roald Als og Gorm Vølver


Nyt tiltag i klimakampen


Tag med til Madrid - det oplagte alternativ til Barcelona


Italiensk by for de mad- og togglade


Gør som 4.616 af vores venner og følg os på Instagram


Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden