Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Ursula Coyote/Ritzau Scanpix
Foto: Ursula Coyote/Ritzau Scanpix
Kemilæreren Walter White i skikkelse af skuespilleren Bryan Cranston blev berømt som narkoproducent i Netflix-serien 'Breaking Bad', og nu valfarter fans til optagelsesstederne i New Mexico. Foto: Ursula Coyote/AP/Ritzau Scanpix
Nyhedsbrev - Rejser

Turist blandt tv-forbrydere og demonstranter

Følg i fodsporet på tv-serien 'Breaking Bad' i den amerikanske by Albuquerque og få gode råd om, hvordan du gebærder dig i det uroplagede Hongkong.

Nyhedsbrev - Rejser

Kære læser


For fem år siden huserede kemilæreren Walter White, som blev narkoproducent, i tv-serien ’Breaking Bad’ på Netflix. Selv om Walter White i skikkelse af skuespilleren Bryan Cranston blev en brutal og kynisk forbryder, fik han og serien mange fans.


En af de største er Politikens Ole Rasmussen, og han har været på en ’Breaking Bad RV Tour’ med et par af seriens tidligere filmmedarbejdere i Albuquerque i den amerikanske delstat New Mexico. I Albuquerque har Ole Rasmussen bl.a. besøgt Walter Whites hus, hvor de virkelige ejere er trætte af, at fans flere gange om ugen gennem fem år har kastet pizzaer op på taget, som Walter White gjorde i tv-serien.


Heldigvis befandt Ole Rasmussen sig i fiktionens verden. Det gør Politikens Asiens-korrespondent Claus Blok Thomsen til gengæld ikke, når han bevæger sig rundt i Hongkong, hvor unge demonstrerer mod regeringen og Kinas politiske indflydelse i den administrative region.


Claus Blok Thomsen har stor erfaring med at rejse i konfliktområder og øser af sin viden om, hvordan man skal gebærde sig, hvis man besøger Hongkong og bliver fanget midt i urolighederne.


Heldigvis er der også mere fredelige læsemuligheder. Sune Højrup Bencke fortæller om hjemmesiden Medtog.dk, hvor man kan få inspiration til, hvordan man kommer med tog til foreløbig 11 lande i Europa.


God læse- og rejselyst! Og husk, at du som 4.628 andre kan følge os på Instagram og lægge dine egne flotte rejsebilleder op.

Ole Rasmussen besøger 'Breaking Bads' hovedperson Walter White


Gode råd til turisten i Hongkong


På skaldyrseventyr på Dødens Kyst


Flykrak rammer Mallorca, Ibiza og De Kanariske Øer hårdt


Tre ud af fire Airbnb-gæster bor uden for Indre By


Lær at lave malay-mad i Sydafrika


Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden