0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann
I denne salat er rosenkål og quinoa vendt i vaniljedressing og toppet med granatæble, der tilsammen giver et sødt og anderledes twist til smagen. Foto: Ditte Ingemann.
Nyhedsbrev - Politiken Mad

6 nemme, grønne retter + en sød overraskelse

Kåltacos - linsesalat med stegt avocado - nem græskarsuppe

Nyhedsbrev - Politiken Mad

Kære Læser


Sidste år havde jeg en lang diskussion med en madinteresseret ven om, hvorvidt græskarsuppe er en fantastisk spise eller om det smager fadt og vammelt. Det lykkedes mig ikke at overbevise hende om, at græskarsuppe er værd at spise, men det holder jeg stadig på, at det er.


Jeg har selv udviklet den her nemme version, hvor jeg koger græskar med skræl og smager den til med æblecidereddike. Så får den søde suppe nemlig lige en syrlig kant. Lav den, og døm selv.


Tirsdag er der linsesalat med stegt avocado og videre i det grønne hjørne er der en rigtig efterårssalat på menuen torsdag – salat med rosenkål og quinoa. Rosenkål er en af de sundeste kåltyper, du kan spise, da den indeholder mange af de særligt sunde bitterstoffer. Det samme gør valnødder, så der er smæk på både sundhed og smag i den her ret.


Efteråret kan være en god tid til at invitere gæster – og med Thomas Hermans lækre suppe er aftenen godt begyndt. Måske skal der hjemmebagte medaljer på bordet til dessert – ellers vil de også være et hit til kaffen i løbet af weekenden.


Vi slutter ugen af med kåltacos. De smukke kålblade er både et sundere og mere og kalorielet alternativ til de hvide fladbrød, og med Ditte Ingemanns falafler er velsmagen totalt i top.


Med ønske om en rigtig god maduge.

Ny sæsonTil et godt glas vin


Supersundt


Hermans opskrift


Sukkersød forkælelse


Rige på krydderier


Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts