0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Brug efterårets græskar i en amerikansk inspireret pumpkin pie. Den er lavet på butternutsquash og får smag fra kokos, citron og varme krydderier. Foto: Ditte Ingemann.
Nyhedsbrev - Politiken Mad

Klar til halloween: De bedste opskrifter med græskar

Fyldig efterårssuppe - sæsonens bedste tærte - grøntsagen der smager som kød

Nyhedsbrev - Politiken Mad

Kære Læser


Vi er på vej ind i ugen, der madmæssigt lyser orange. Halloween er over os, og vi er nu ved at nå bristepunktet for græskarmæthed. Jeg synes dog stadig, vi kan give dem en rundtur mere i køkkenet. For der er så mange muligheder med græskar, og vores dygtige madskribenter har stadig masser af bud på, hvad du kan med den farverige grøntsag.


Mandag står den derfor på Ditte Ingemanns efterårssuppe med græskar, tomat og varmende krydderier.


Tirsdag hopper vi på en anden grøntsag fra den mørke tid – nemlig selleri, der næsten bliver helt kødagtig, når den bliver saltbagt.


Resten af ugen er der mere mad med græskar. Både bagt i ovnen, fyldt og i den klassiske amerikanske tærte med pecannødder. Hvis du er heldig, kan du stadig nå at få fat i kastanjer, og sammen med æble og grisekotelet er det en forrygende weekendret.


Vi slutter ugen af i det farverige og krydrede hjørne med Ditte Ingemanns dahl, der udover at være både nem og mættende, også er rigtig studentermad, da retten kan laves for få penge. Det kan jo være godt at vide sidst på måneden.


Med ønske om en god maduge.

Varmer i kulden


God som tilbehør


Bliver møre i ovnen


På en ny måde


Weekendluksus


Amerikansk halloween


Nemt, billigt og godt


Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts