0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
Nyhedsbrev - Politiken Sport

Hvad sker der, hvis en landsholdsspiller tester positiv for coronavirus?

Nyhedsbrev - Politiken Sport

Godmorgen, kære læser

Landstræner Kasper Hjulmand har samlet sit landshold for første gang.

Spillerne er fløjet ind fra otte forskellige lande og holdet er grundet coronaen så godt som isoleret, for det ville være stærkt problematisk for både landsholdet og spillernes klubber, hvis der opstod et smittetilfælde i den danske landsholdslejr.

Intet er som det plejer at være på Hotel Marina i Helsingør.

»I det øjeblik, spillerne trådte ind i lejren, lavede vi en quicktest. Den gav svar inden for 15 til 30 minutter. Den er blevet foretaget på spillere, stab og de folk fra hotellet, som kommer tættest på os. Spillerne gik derefter op på deres værelser og fik svar. Vi kan ikke undgå andre mennesker på hotellet, men skal bruge vores sunde fornuft i alle de situationer, vi kan kontrollere«, siger Christian Nørkjær, landsholdschef i Dansk Boldspil-Union (DBU).

På lørdag er der kamp i Nations League mod verdens på papiret bedste hold, Belgien. For tomme tribuner. Heller ikke i Parken er tingene, som de plejer at være.


Seneste nyt fra Sportsdøgnet

Tennis. Japanske Naomi Osaka gik natten til tirsdag på ny forrest i kampen mod politivold og racisme i USA. Det skete ved US Open i New York, da hun i første runde sejrede over landskvinden Misaki Doi 6-2, 5-7, 6-2. Osaka, der har japansk mor, haitiansk far og selv bor i Florida, bar en coronamaske, hvor navnet Breonna Taylor stod skrevet. Taylor var en 26-årig sort kvinde, som 13. marts blev skudt otte gange og dræbt af politibetjente. »Faktisk har jeg syv masker. Det er ret sørgeligt, at syv masker ikke er nok til alle navnene. Forhåbentlig kan jeg nå frem til finalen, så I kan se dem alle«, siger Osaka ifølge Ritzau til Reuters.

Tennis. US Open-favoritten Novak Djokovic er videre til anden runde ved US Open i New York efter en sejr i tre sæt over Damir Dzumhur. Den serbiske stjerne vandt 6-1, 6-4, 6-1 over sin bosniske modstander, der ikke havde noget modsvar over for især Djokovic’ serv og defensiv. Den topseedede kvinde, Karolina Pliskova, er ligeledes klar til 2. runde. Tjekken vandt 6-4, 6-0 over ukrainske Anhelina Kalinina.

Overblik: Resultater fra US Open (eksternt link)

Fodbold. Den nybagte Tottenham-spiller Pierre-Emile Højbjerg havde den tidligere Tottenham-spiller Christian Eriksen med på råd, da han for nylig skiftede fra Southampton. »Jeg ringede til Christian og tog en snak med ham og havde nogle spørgsmål. Det var rigtig positivt, og han forstærkede den følelse og lyst, jeg havde endnu mere«, siger Højbjerg til Ritzau.


Dagens tv-tip. Tirsdagens 4. etape af Tour de France kan blive et gevaldigt skuespil med mål på toppen i Orcières-Merlette i 1.800 meters højde. Julian Alaphilippe fører sammenlagt, men den gule trøje kan sagtens skifte ejermand på en dag, hvor de store favoritter kan være fristet. Følg med live hos Politiken fra kl. 13.30 – eller se direkte billeder på TV2 eller Eurosport.

Redaktionen anbefaler
Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden