0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Pool New/Ritzau Scanpix
Foto: Pool New/Ritzau Scanpix
Nyhedsbrev - Politiken Sport

Ikonet Serena Williams sætter endnu en rekord

Nyhedsbrev - Politiken Sport

Godmorgen, kære læser

US Open-turneringen er i fuld gang, og trods den manglende højlydte opbakning fra det til tider udisciplinerede publikum i New York kan tennissportens helt store kvindelige seniorikon alligevel gøre sig bemærket.

38-årige Serena Williams er indehaver af en lang række rekorder i sin sport, og natten til onsdag satte hun endnu en af slagsen, da hun for 102. gang trak sig sejrrigt ud af et opgør ved US Open.

I 1. runde besejrede amerikaneren sin landsmand Kirstie Ahn 7-5, 6-3. Williams snuppede dermed rekorden for flest sejre fra Chris Evert. Serena Williams, der har vundet turneringen i New York seks gange (rekord), vandt sin første kamp ved US Open for 22 år siden.

Ganske imponerende.

Udvalgte Williams-rekorder

  • Præmiepenge: 92.742.122 dollar
  • Flest grandslam-titler i den åbne ære: 23
  • Flest WTA-titler: 73

Seneste nyt fra Sportsdøgnet

Tennis. I Herresingle måtte en anden tidligere US Open-vinder, briten Andy Murray, ud i fem sæt for at komme videre til 2. runde. Japans Yoshihito Nishioka var en hård nød, men selv om briten tabte de to første sæt og havde en matchbold mod sig i fjerde sæt, så klarede Murray sig videre 4-6, 4-6, 7-6, 7-6, 6-4 efter mere end fire en halv times slid. »Jeg er træt, især min tæer er ret smadrede«, lød det ifølge Ritzau fra Murray.

Tennis. Spanske Carla Suarez Navarro har ifølge Ritzau fået konstateret en type kræft, der kræver, at hun modtager kemoterapi det næste halve år. Det oplyser den 31-årige spanier i en video på Twitter-profil. Navarro er nummer 71 i verden.

Cykling. Tour de France-favoritten Egan Bernal (Ineos) holder sine kort tæt til kroppen og varsler rolig kørsel i de kommende dage. »Vi er nødt til at være tålmodige. Det bedste scenarie er at nå tredje uge i den bedst mulige position og så forsøge at indhente det forsømte på de lange opkørsler i den uge«, siger colombianeren ifølge Ritzau. Onsdagens 5. etape af Tour de France er ikke Bernal-terræn. Med to kategori-4-stigninger ligner de 183 km fra Gap til Privas et opgør mellem feltets sprintere. Få Tour-overblikket her


Dagens tv-tip. 13.00 TV2 og Eurosport 1: Cykling, Tour de France

Mere om US Open i tennis
Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden