0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Philip Davali/Philip Davali
Foto: Philip Davali/Philip Davali
Nyhedsbrev - Politiken Sport

Kan Solbakken egentlig stadig levere det, han mener, der gør FCK større end FCM?

Nyhedsbrev - Politiken Sport

Godmorgen, kære læser

Så fik vi skudt Superligaen i fodbold i gang – og med en stribe opsigtsvækkende resultater.

Mestrene fra FC Midtjylland indledte titelforsvaret med at tabe ’Super Cup’-kampen mod Sønderjyske i Haderslev 0-2, mens jydernes rivaler FC København leverede 45 katastrofale åbningsminutter mod et tændt OB-hold, der førte 3-0 ved pausen og sejrede 3-2.

»Jeg kunne have skiftet næsten alle mand ud i pausen. Jeg var rasende. Det var helt surrealistisk«, var den første analyse fra FCK-manager Ståle Solbakken, der nu har tre dage til at forberede sit hold til Europa League-kvalifikationen.

Her møder FCK’erne på udebane svenske IFK Göteborg – i en knald eller fald-kamp, hvor taberen er færdig.

FC Københavns sæsons kan med andre ord allerede blive katastrofal på torsdag.


Seneste nyt fra Sportsdøgnet

Fodbold. Det har været en hård tid for Paris SG’s spillere med nederlag i Champions League-finalen til Bayern München, massiv coronasmitte i truppen og nu en skandaløs topkamp og to nederlag i træk i Ligue 1. PSG tabte sent søndag på hjemmebane klassikeren til Marseille med 0-1 og fik i tillægstiden hele tre mand udvist, mens to gæstende spillere fik marchordre. PSG’s største stjerne, Neymar, beskylder nu Marseille-spilleren Álvaro González for at kalde ham en ’forbandet abekat’. »Det eneste, jeg fortryder, er, at jeg ikke slog idioten i ansigtet«, skriver Neymar på Twitter, hvor Álvaro González afviser beskyldningen. »Der er ikke plads til racisme. En pletfri karriere med mange holdkammerater og venner på daglig basis. Nogen gange er man nødt til at lære og tabe og acceptere det på banen«.

Tennis. Østrigske Dominic Thiem sikrede sig natten til mandag dansk tid karrierens første grand slam-titel. Det skete, da den 27-årige leverede et flot comeback og besejrede tyskeren Alexander Zverev i US Open-finalen. Zverev havde vundet de to første sæt, men Thiem rejse sig og sejrede. 2-6, 4-6, 6-4, 6-3, 7-6 (8-6). Det er første gang siden 2004, at det lykkes en herrespiller i en grand slam-finale at gøre comeback og vende 0-2 til 3-2. I en US Open-finale er det ikke sket siden 1949. »Jeg ville ønske, at vi kunne have to vindere i dag. Vi fortjente det begge«, sagde Thiem efter kampen med henvisning til Zverev.

Amerikansk fodbold. Den 24-årige dansker Hjalte Froholdt debuterede søndag aften i NFL. Det skete, da han fik debut for New England Patriots i en 21-11-sejr over Miami Dolphins. Hjalte Froholdt spiller på den offensive linje, hvis primære opgave er at beskytte quarterbacken og skabe huller til løbespillet. Han var ikke en del af Patriots’ startopstilling, men blev skiftet ind, når Patriots’ kicker, Nick Folk, skulle forsøge at sparke point i hus, hvilket Folk gjorde fire gange.


Dagens tv-tip. Vejle er tilbage i Superligaen og får en hård start med en udebanetur til den jyske klassiker mod AGF’s bronzevindere. Der er kickoff kl. 19 på TV3 Sport.

redaktionen anbefaler
Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden