0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen
Nyhedsbrev - Politiken Sport

Landsholdet cruiser mod VM

Danmark er kun en sejr fra at kvalificere sig til VM

Nyhedsbrev - Politiken Sport

Godmorgen, kære læser

Fire mål på 21 minutter i 1. halvleg mod Moldova i lørdags sikrede det danske fodboldlandshold endnu en yderst komfortabel sejr i VM-kvalifikationen frem mod slutrunden i Qatar i 2022.

Tirsdag aften i Parken, hvor Østrig kommer på besøg, vil den 8. kvalifikationssejr i træk fjerne enhver tvivl om dansk deltagelse.

Mod Moldova kom backen Joakim Mæhle på ny på scoringslisten. Spilleren, der på papiret er forsvarsspiller, har nu scoret imponerende 6 mål i sine første 20 landskampe – 3 af målene er scoret i VM-kvalifikationen, hvor kun Andreas Skov Olsen med 4 mål har været mere effektiv foran mål.

»Han har virkelig sat et kæmpe aftryk på vores spil. Man skal huske på, at han fik debut for bare et år siden. Så han har virkelig taget nogle store skridt«, siger Kasper Hjulmand om Joakim Mæhle.


Seneste nyt fra Sportsdøgnet

Fodbold. Brasiliens sejrsstime på ni sejre i ni kampe blev ikke yderligere forøget søndag aften, da Colombia formåede at spille 0-0 i VM-kvalifikationen. Kampen bølgede frem og tilbage, men det lykkedes ingen af holdene at få bolden i nettet. Brasilien topper dog fortsat den sydamerikanske VM-kvalifikationsgruppe med 28 point efter ti kampe og en målscore på 22-3. Argentina er på andenpladsen med 22 point efter en sejr på 3-0 over Uruguay natten til mandag dansk tid.

Håndbold. Efter 25 år stopper den 45-årige Ribe-Esbjerg-målmand Søren Rasmussen efter indeværende sæson. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse. Det er på Søren Rasmussens initiativ, at samarbejdet afsluttes. Foruden Ribe-Esbjerg kan målmanden også skrive landskampe, Flensborg-Handewitt, Aalborg og BSH på sit cv.

Tennis. Den tyske OL-guldvinder, Alexander Zverev, gik sikkert videre fra anden runde af Indian Wells til trods for problemer med at ramme sit topniveau. Han mødte den 20-årige amerikaner Jenson Brooksby, som gav Zverev kamp til stregen i særligt andet sæt. Sejren betyder, at tyskeren er den fjerde mandlige singlespiller, der har kvalificeret sig til næste måneds sæsonfinale i Torino. Kampens tre sæt endte 6-4, 3-6, 6-1.


Dagens tv-tip. Tyskland kan som første nation kvalificere sig til VM i Qatar i 2022. Det kræver en sejr på udebane mod Nordmakedonien og så må Armenien ikke vinde i Rumænien. Se med på 6’eren kl. 20.45.


Redaktionen anbefaler