Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Kristoffer Juel/Kristoffer Juel
Foto: Kristoffer Juel/Kristoffer Juel
Klaus Handsome tror ikke på Gud. Han tror på kærlighed. Sådan var det også dengang, Stig Møller lærte ham om at håndtere livet ved at tænke positivt. Foto: Kristoffer Juel.
Nyhedsbrev - Politiken Weekend

Engang drog han mod Indien på en Puch Monza, men nåede kun til Ry

Denne søndag bringer vi en enestående fotofortælling om Lars Løkke Rasmussen, hvor vi kommer med helt ind bag kulissen, hvor ingen andre blev lukket ind. Og så kan du møde originalen Klaus Handsome.

Nyhedsbrev - Politiken Weekend

Kære læser


Der er godt gang i valgkampen og talrige artikler om Lars Løkke, Mette Frederiksen og kollegaerne fra Borgen fylder godt i de daglige aviser. Og Politiken Weekend er ingen undtagelse i dag, hvor vi bringer en helt særlig fotofortælling om Lars Løkke Rasmussen.


Og så kan du også møde historiefortælleren Klaus Handsome. En original der vader ind i folks liv med kærlighed og vilde historier


Velkommen til.
Statsministeren indefra: Manden, der kan tabe magten


Hvordan ser ens søndage ud, når man er statsminister? Hvordan ser man selv ud, lige inden man skal holde en nytårstale for hele nationen?


Og hvem er det, der får lov til at kramme livet ud af én midt inde i Statsministeriet?


Det seneste halve år har Politikens fotograf Martin Lehmann haft enestående adgang til at følge Lars Løkke Rasmussen, hvor ingen andre blev lukket ind.


Fotofortællingen begynder foran Christiansborg - i vild blæst på årets første dag ...
Først var hun punker, nu er hun Danmarks hemmelige grandprixdronning: »Min drøm har altid været at kunne leve af at skrive sange, fordi jeg ikke har lyst til at lave andet«


I 1970’erne blev Lise Cabble spurgt, om hun skulle skifte køn. Fordi hun spillede guitar og gik med slips. Selv tænkte hun ikke så meget på køn, hun ville bare ligne og lyde som Mick Jagger. I front for bandet Miss B. Haven kom hun tæt på verdensberømmelsen, og i den kommende uge skal en af hendes sange deltage i det internationale Eurovision, for fjerde gang.


Mød Danmarks hemmelige hitmager i denne visuelle fortælling.

Engang drog han mod Indien på en Puch Monza, men nåede kun til Ry


Som 14-årig interviewede han Preben Elkjær. Så blev han manager for Stig Møller. Og siden stjal hans elskers forsmåede mand halvdelen af hans pladesamling. Peter Sommer har skrevet en sang om ham, og nu har han udgivet en EP med Saybia. Klaus Handsome vader ind i folks liv med kærlighed og vilde historier.


Vi mødte ham i Svendborg. Læs med her.
Hendes mørke sci-fi-kunst skal repræsentere Danmark på prestigefuld udstilling


På den verdensberømte biennale i Venedig er Danmark repræsenteret af den palæstinensiskfødte kunstner Larissa Sansour, der er dansk gift, har dansk statsborgerskab og bor i London. Hun skildrer Israel-Palæstina-konflikten i en mørk postapokalyptisk science fiction-udstilling, der foregår i en bunker under Betlehem for at gøre op med mediernes måde, der ifølge hende »skaber udmattelse hos publikum«.


Læs den flotte, digitale fortælling her.
Tak for, at du læste med. God søndag.
Enestående fotofortællingDigital fortælling


Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden