0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg
I 2006 blev Niklas Bendtner kåret til Årets Fund i dansk idræt. Samtidig skejede han - uden for banen - voldsomt ud i den engelske by Birmingham. Nu fortæller han om det og meget mere i en ny selvbiografi. Foto: Thomas Borberg
Nyhedsbrev - Politiken Weekend

Bendtner scorede trænerens datter som del af et væddemål og festede i dagevis

Fodboldspilleren i ny selvbiografi - 83-årige Jonna har to elskere - Ditte Okman skal skilles fra sin mand og sin radio

Nyhedsbrev - Politiken Weekend

Kære læser

Mange danskere har en mening om Niklas Bendtner. Den omdiskuterede fodboldspillers liv har været spækket med stjernestunder og smukke mål - men han har også været tæt på at sætte alt over styr med sine udskejelser i nattelivet. I en ny selvbiografi fortæller han om det hele.

Velkommen til dit weekendsnyhedsbrev.


En dag i efteråret 2006 kalder cheftræneren for fodboldklubben Birmingham City den unge Niklas Bendtner op på sit kontor.

»Jeg har hørt, at du har været i byen søndag, mandag, tirsdag og torsdag! Hvad helvede går det ud på?«.

Niklas Bendtner trækker vejret dybt ind. Så beder han om tilladelse til at sige noget.

»Det er desværre ikke helt rigtigt, coach. Jeg var også i byen onsdag«.

Som 18-årig blev Niklas Bendtner indsluset i det engelske fodboldmiljø. I sin nye selvbiografi ’Begge sider’ fortæller han, hvordan det var pludselig at tjene 400.000 kr. om måneden, bo i ’knaldehytten’, og score trænerens datter for at vinde et væddemål med holdkammeraterne.

Læs et uddrag fra bogens kapitel om Birmingham-tiden her.


83-årige Jonna Bøgelund Larsen har to elskere, som hun har mødt via Dating.dk.

Hun har også en skuffe fyldt med sexlegetøj, og et repertoire af erfaringer fra fire forliste ægteskaber. Den vigtigste læring, hun har gjort sig, er, at et kedeligt sexliv uden skæg og ballade får forhold til at gå i stykker.

Når Jonna Bøgelund Larsen fortæller om det intime emne, er det, fordi hun håber at bryde tabuet om ældres sexliv. En rapport om sex i Danmark viser, at der er stor forskel på, om folk på hendes alder stadig går til den på lagnet. Mere end halvdelen har ikke haft sexpartnere de seneste år, mens knap hver syvende siger, at de har dyrket sex inden for den seneste uge.

Læs mere om Jonnas erotiske erfaringer her, og få hendes seks bedste sextips her.


Radioværten Ditte Okmanns liv er ret kaotisk for tiden. Hun er først lige begyndt at komme sig efter sin livs største krise, og nu skal hun både skilles fra sin mand og fra radiostationen Radio24syv, hvor hun de seneste fem år har været vært for det populære sladderprogram ’Det vi taler om’.

Oven i det hele udgiver den 44-årige journalist i morgen en bog. Med udgangspunkt i sine egne erfaringer skriver hun i ’#tyndogrig - Det, jeg taler om’ om ikke at leve sit liv efter andres forventninger. Bogen handler kort sagt om alle de emner, som hun synes, at folk skal droppe deres moraliseren om. Hvornår man får børn, hvad man bruger sine penge på, og hvordan man i det hele taget opfører sig.

For er der én ting, Ditte Okman ikke gider, er det at bekymre sig om konventionerne. Lær hende bedre at kende i det store søndagsportræt.


Det var de historier, vi havde valgt til dig denne weekend. Har du tid til mere fordybelse, vil jeg anbefale dig at gå på opdagelse i artiklerne i bunden af det her nyhedsbrev.

Du kan blandt andet læse om virtuelle ’influencere’, der er et nyt voksende fænomen. De livagtige animationsfigurer er ifølge eksperter kommet for at blive, for de er gode til at sælge reklamer til deres tusindevis af instagramfølgere. Du kan også lære deltagerne i det populære tv-program ’Den Store Bagedyst’ bedre at kende, eller læse historien om højskolernes jubilæum, der måske bliver afholdt to år for sent.

Rigtig god læselyst.

Virkelige influencere bliver udkonkurreret af computernørder


Årets bagedystdeltagere på køkkenvægten


175 års højskolejubilæum eller 177 års højskolejubilæum


Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden