0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Dommerfuldmægtig Nina Palesa Bonde har i mange uger ledet det heppekor af demonstranter, der har råbt forhandlingerne i Forligsinstitutionen i gang.

To måneder i 'Forligsen': Her er de bedste billeder

Til tonerne af demonstranternes slagsange er forhandlerne siden 1. marts trådt ind og ud af Forligsinstitutionen i indre København. Politiken giver dig de bedste billeder fra livet i og foran 'Forligsen'

FOR ABONNENTER

Først forhandlede de på egen hånd i månedsvis. Men i slutningen af februar gik den ikke længere.

Én efter én brød forhandlingerne sammen, og 1. marts måtte repræsentanterne for arbejdsgivere og -tagere på de kommunale, regionale og statslige områder indfinde sig i Forligsinstitutionen, hvor forligsmand Mette Christensen indtil i går aftes forsøgte at få dem til at nærme sig hinanden.

Øvelsen lykkedes, og 750.000 offentligt ansatte har nu fået en ny overenskomstaftale.

Forhandlerne er ikke de eneste, der har tilbragt mange timer på Sankt Annæ Plads 5 i København. Hundredvis af offentligt ansatte har over de sidste mange uger lagt vejen forbi for at råbe »nok er nok« og »en løsning for alle«.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden