Jørn Mikkelsen er udnævnt til Jyllands-Postens ny ansvarshavende chefredaktør.Arkivfoto.
Foto: Finn Frandsen

Jørn Mikkelsen er udnævnt til Jyllands-Postens ny ansvarshavende chefredaktør.Arkivfoto.

Økonomi

Jørn Mikkelsen ny chefredaktør på Jyllands-Posten

Jyllands-Posten henter ny ansvarshavende chefredaktør fra egne rækker. Jørn Mikkelsen overtager efter Carsten Juste.

Økonomi

Jørn Mikkelsen, chefredaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten er i dag udnævnt til ny ansvarhavende chefredaktør på bladet.

Han efterfølger Carsten Juste, som for få dage siden meddelte, at han træder tilbage som ansvarhavende chefredaktør.

Jørn Mikkelsen, der er 51 år, har været en del af Jyllands-Postens chefredaktion siden 2002.

En krævende chef Han kom til bladet i 1994 som avisens korrespondent i Tyskland. Siden blev han udnævnt til avisens udlandsredaktør, ledende redaktionschef og efterfølgende til chefredaktør.

»Jørn Mikkelsen står som garant for kvalitetsjournalistik og internationalt udsyn. Han er uhyre velorienteret om danske og internationale forhold. Jørn Mikkelsen er en krævende chef på vegne af læserne«, siger bestyrelsesformand i JP/Politikens Hus, Jørgen Ejbøl.

Avisen skal udvikles

Jørn Mikkelsen siger til jp.dk, at læserne ikke kommer til at mærke det store til, at Jyllands-Posten har skiftet ud i ledelsen.

»Jyllands-Posten er stadigvæk den avis den er. Med et meget højt ambitionsniveau, og med et sikkert blik for hvad Jyllands-Postens journalistik handler om. Men på sigt er det selvfølgelig hele tiden en opgave at udvikle avisen på net og papir, og at udvikle journalistikken. Er der en branche hvor intet er uforanderligt, er det vel mediebranchen, ikke mindst i disse år«, siger Jørn Mikkelsen.

Og netop en videreudvikling af journalistikken ligger til grund for valget af Jørn Mikkelsen, siger administrerende direktør i JP/Politikens Hus, Lars Munch.

»Med Jørn Mikkelsen som øverste chef sikres Jyllands-Posten de bedst tænkelige muligheder for en videreudvikling af journalistikken på den trykte avis samt en fortsat styrkelse og udvikling af de digitale medier«, siger Lars Munch.

Med udnævnelsen er Jyllands-Postens chefredaktion reduceret til to medlemmer – Jørn Mikkelsen og Henrik Thomsen.

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce