Familien bekymret over Baggers forsvinden

Familien Bagger har intet hørt fra den bedragerimistænke it-direktør Stein Bagger, der er sporløst forsvundet.

Økonomi

Familien Bagger har intet hørt fra direktør Stein Bagger, siden han forsvandt 27. november under en rejse i Dubai.

Og det er gennem pressen, at familien er informeret om, at IT Factory er blevet erklæret konkurs og Stein meldt til politiet for bedrageri.

»Vi er selvsagt meget bekymrede for ham og bange for, at der er sket ham noget«, skriver familien i en mail til Ritzau.

Henviser til hjemmeside

Familien skriver videre, at den ikke er i stand til at udtale sig om Steins forretningsaktiviteter, da den ikke har været involveret eller vidende om hans arbejde.

På grund af den store medieinteresse har familien Bagger besluttet, at al information fremover skal ske gennem familiens hjemmeside.

»Vi vil ikke kommentere forretningsmæssige emner vedrørende IT Factory og Stein Baggers aktiviteter, som vi intet kendskab har til«.

ritzau

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce