Grov voldsepisode gik forud for IT Factory-kollaps

En forretningsforbindelse til den eftersøgte Stein Bagger blev tæsket for en uge siden i sit hjem.

Økonomi

Den spektakulære svindelsag i IT Factory, hvor adm. direktør Stein Bagger mistænkes for at have bedraget selskabet for minimum en halv mia. kr., bliver af politiet nu også efterforsket for en grov voldsepisode, som ifølge en kilde kunne været endt med døden til følge, erfarer dagbladet Børsen.

Ifølge avisens oplysninger blev en af Stein Baggers forretningsforbindelser, en mand, hvis navn er avisen bekendt, overfaldet og gennembanket ved sit hjem af to mænd sidste mandag tidligt om morgen.

Med slagsvåben blev offeret blandt andet tildelt tre slag, som ifølge lægerne potentielt var dræbende, og den overfaldne måtte efterfølgende sys med 25 sting.

»Politiet efterforsker overfaldet, og ifølge de informationer, jeg har, viser lægernes undersøgelser, at der er blevet slået så hårdt, at han kunne være død af det. Overfaldsmændene talte dansk, men hverken ham, det gik ud over, eller lægerne er ifølge mine oplysninger i tvivl om, at der ikke bare var tale om, at han skulle have en omgang tæv,« siger en kilde til avisen.

Vil ikke stå frem med navn

Dagbladet Børsen har talt med den overfaldne, der ikke har lyst til at stå frem med navn grundet frygten for yderligere overfald.

»Jeg kan bekræfte, at jeg har en relation til Stein Bagger, men politiet har pålagt mig ikke at sige mere,« siger kilden, som Dagbladet Børsen har besluttet at holde anonym grundet hans frygt for yderligere overfald.

Må du heller ikke bekræfte, at du er blevet overfaldet?

»Nej, det må jeg heller ikke, som tingene er lige nu,« siger manden, der kan takke sin hund for, at han fik held med at flygte ind til en nabo.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden