Grov voldsepisode gik forud for IT Factory-kollaps

En forretningsforbindelse til den eftersøgte Stein Bagger blev tæsket for en uge siden i sit hjem.

Økonomi

Den spektakulære svindelsag i IT Factory, hvor adm. direktør Stein Bagger mistænkes for at have bedraget selskabet for minimum en halv mia. kr., bliver af politiet nu også efterforsket for en grov voldsepisode, som ifølge en kilde kunne været endt med døden til følge, erfarer dagbladet Børsen.

Ifølge avisens oplysninger blev en af Stein Baggers forretningsforbindelser, en mand, hvis navn er avisen bekendt, overfaldet og gennembanket ved sit hjem af to mænd sidste mandag tidligt om morgen.

Med slagsvåben blev offeret blandt andet tildelt tre slag, som ifølge lægerne potentielt var dræbende, og den overfaldne måtte efterfølgende sys med 25 sting.

»Politiet efterforsker overfaldet, og ifølge de informationer, jeg har, viser lægernes undersøgelser, at der er blevet slået så hårdt, at han kunne være død af det. Overfaldsmændene talte dansk, men hverken ham, det gik ud over, eller lægerne er ifølge mine oplysninger i tvivl om, at der ikke bare var tale om, at han skulle have en omgang tæv,« siger en kilde til avisen.

Vil ikke stå frem med navn

Dagbladet Børsen har talt med den overfaldne, der ikke har lyst til at stå frem med navn grundet frygten for yderligere overfald.

»Jeg kan bekræfte, at jeg har en relation til Stein Bagger, men politiet har pålagt mig ikke at sige mere,« siger kilden, som Dagbladet Børsen har besluttet at holde anonym grundet hans frygt for yderligere overfald.

Må du heller ikke bekræfte, at du er blevet overfaldet?

»Nej, det må jeg heller ikke, som tingene er lige nu,« siger manden, der kan takke sin hund for, at han fik held med at flygte ind til en nabo.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce