Dubai-emir hjælper med jagten på Bagger

Det var med hjælp fra en lokal emir, at det lykkedes at finde ud af it-direktør Stein Baggers tilstedeværelse i Abu Dhabi.

Økonomi

Jagten på den forsvundne danske forretningsmand Stein Bagger, der mistænkes for at have franarret en række danske leasingselskaber op imod en milliard kroner gennem selskabet IT Factory, sker ifølge dagbladet Børsens oplysninger med hjælp fra Dubais emir.

Det skriver Børsen.

Stein Baggers tidligere hustru, Martina S. Bagger, har en veninde, hvis mand er tæt på emiren Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

Og med emirens hjælp lykkedes det at få lufthavnen i Abu Dhabi til at finde ud af, at Stein Baggers pas er blevet brugt ved indtjekning i lufthavnen i fredags kl. 13.

»Hun får kontakt med emirens folk gennem venindens mand, og han går med til at sætte sit private sikkerhedskorps til rådighed. Hvis vi så gav dem Stein Baggers pasoplysninger, skulle de nok fortælle det, når hans pas blev brugt,« siger en kilde, der ikke ønsker sit navn i avisen.

Muligvis på vej til Indien

Ifølge en anden kilde med kendskab til efterforskningen peger nogle spor i retning af, at personen, som brugte Stein Baggers pas - da der ikke er sikkerhed for, at det var den eftersøgte mand selv, som tjekkede ind - muligvis var på vej med fly mod Indien.

Den pågældende dag var der nemlig både afgange mod Indien, hvor IT Factory har et stort datterselskab, men der er også mange andre afgange i tidsrummet fra klokken 14 til 19 den pågældende dag.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce