Baggers familie: De fleste vasker hænder

Familien til den flygtede direktør fra IT Factory bruger hjemmeside til takke for opbakningen. De har ikke hørt fra Stein Bagger.

Økonomi

»Tusind tak for jeres støtte. Den varmer meget her i denne kolde tid hvor det fleste har travlt med at kaster mudder og vaske hænder bagefter«.

Det skriver Stein Baggers familie på sin hjemmeside , efter flere dages heftig medieomtale af IT Factorys direktør, der har været forsvundet i en uge. Familien vil ikke udtale sig, men kommunikerer via hjemmesiden:

»Via vores kontaktform har vi fået mange hilsner fra mennesker som sender os opmuntrende ord«, skriver familien og citerer fra et par indlæg:

»JK sender sine tanker til os og forstår hvor svært det må være ikke at vide hvor Stein er og om der sket ham noget«.

»HT ønsker os held og lykke samtidig og udtrykker sin tvivl om at Stein kunne stå for 90% af firmaets omsætning«.

»DB sender en hilsen med håb for at Stein findes uskadt«.

»MJ udtrykker forståelse for denne smertefulde situation og udtrykker sit håb om at vi snart for vished om hvad der sket«.

B.T. har ringet til Stein Baggers brot Trym Bagger, der bor i Spanien. Han ønsker ikke at uddybe citatet:

»Lige nu har vi brug for fred. Der er så mange ting, vi skal forsøge at overskue. Og nej... vi har ikke modtaget nogen meddelelser fra Stein«.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

 • 
  Arkitekt Jørn Utzon viser prototype på etfamiliehus i 1969.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?
  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?

  Henter…

  I dag er der premiere på dokumentarfilmen ’Jørn Utzon – manden & arkitekten’ om den dansker, der bl.a. tegnede Sidney-operaen: En bygning, der regnes med blandt det 20. århundredes mest ikoniske bygningsværker. Men hvordan endte Jørn Utzons hjertebarn, operaen i Sidney, som hans livs tragedie? Og hvorfor frøs danske arkitekter ham siden ud?

Forsiden

Annonce