Foto: FINN FRANDSEN
Økonomi

Morten Lund er gået konkurs

Den tidligere ejer af den krakkede gratisavis Nyhedsavisen er erklæret personligt konkurs.

Økonomi

Morten Lund, daværende ejer af den krakkede gratisavis Nyhedsavisen, er netop blevet erklæret personligt konkurs efter et retsmøde i Sø- og Handelsretten i København.

»Jeg er lidt rundt på gulvet, og aner ærlig talt ikke, hvad jeg nu skal stille op. Foreløbig skal jeg forsøge at danne mig et overblik over, hvilke praktiske konsekvenser dette her får for mig. Det aner jeg nemlig ikke endnu«, siger en tydeligt rystet Morten Lund til politiken.dk.

Konkursbegæring

Konkursbegæringen er indgivet af Morten Lunds to tidligere kolleger på Nyhedsavisen, bestyrelsesformanden Svenn Dam og den adm. direktør Morten Nissen Nielsen. Nyhedsavisen krakkede den 1. september 2008.

Morten Lund har været en højt profileret figur i medieverdenen, men lige nu erkender han, at han er groggy.

»Jeg har det som Superman, der har mistet kappen. Men måske er den bare sendt til vask - hvem ved ?«, siger Morten Lund.

Bag konkursbegæringen ligger et krav på 10 mill. kr., som Svenn Dam og Morten Nissen Nielsen mener at have til gode. Dels for manglende løn, dels for en optionsordning, som Morten Lund personligt garanterede, da han overtog ejerskabet af Nyhedsavisen.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden