Stein Bagger løj om sin MBA

Den tidligere chef for IT Factory Stein Bagger har pyntet på sit CV med en påstand om at have taget en MBA fra en skole i Skotland.

Økonomi

Den tidligere adm. direktør for IT Factory, Stein Bagger, løj om sin uddannelse.

Han har tidligere oplyst, at han i 1998 tog en MBA fra Edinburgh Business School på distancekursus, men det er ikke korrekt, skriver epn.dk.

»Det er korrekt, at Stein Bagger har været indskrevet som elev på Edinburgh Business School. Men han gennemførte ikke uddannelsen«, siger Robert J. Hartnett, direktør for Edinburgh Business School Skandinaviske Center til epn.dk.

Så han har ikke en MBA?

»Ikke fra vores skole. På grund af en fortrolighedsklasusul må jeg ikke oplyse om, hvilke fag han måtte have læst eller gennemført. Men det står helt klart, at Stein Bagger ikke har en MBA fra Edinburgh Business School«, siger Robert J. Hartnett, der netop har checket oplysningerne med moderskolen i Skotland.

Den skotske skole fik et mindre chok, da den så sit navn sat i forbindelse med svindlen i IT Factory og den forsvundne Stein Bagger.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen
  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen

  Henter…

  Søndag er der Oscar-uddeling i Los Angeles. Og for første gang siden 1989 vil showet finde sted uden en vært – et job, som bliver kaldt det værste i Hollywood i øjeblikket. For i en tid, hvor alt er syltet ind i værdipolitiske diskussioner, kan ingen længere samle os alle i et fælles grin.

 • Kvinder efter flugt fra Baghouz i det østlige Syrien. Foto: Fadel Senna / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?
  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?

  Henter…

  USA’s tilbagetrækning fra Syrien har gjort spørgsmålet om de danske IS-krigere højaktuelt. Skal vi tage dem hjem igen, efter at de har kæmpet for et verdensomspændende islamisk kalifat? Og har vi en forpligtelse over for de danske børn, der er blevet født undervejs i kampene?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

Forsiden

Annonce