Unfair. Flemming Østergaard er blevet uretfærdigt behandlet af bestyrelsen, mener fans fra FC København.
Foto: JENS DRESLING

Unfair. Flemming Østergaard er blevet uretfærdigt behandlet af bestyrelsen, mener fans fra FC København.

Økonomi

FCK-fan: Bestyrelsen minder om et galehus

Utilfredshed blandt FCK-fans med bestyrelsens degradering af Don Ø.

Økonomi

Der er stor forundring og utilfedshed blandt FC Københavns fans, efter bestyrelsen har taget klubbens ærestitel fra Flemming Østergaard - også kaldet Don Ø.

»Det er meget usympatisk, at bestyrelsen har haft behov for at melde ud og markere sig på den her måde. Det minder mest af alt om et galehus«, siger FC København-fan Benjamin Nørgaard.

Han er medlem af Urban Crew, klubbens største uofficielle fanklub, men understreger, at han udtaler sig som privatperson.

LÆS OGSÅ

Balladen om ærestitlen kommer, efter at Flemming Østergaard ifølge Parkens bestyrelse gik for vidt i sine jubelscener, da FC København vandt danmarksmesterskabet for nogle uger siden. Flemming Østergaard skulle angiveligt have gået ind på banen efter kampen og deltaget i fejringen.

Derfor valgte en enig bestyrelse ved en ekstraordinær generalforsamling at tage den ellers livslange ærestitel fra Flemming Østergaard - blot en måned efter, han fik den tildelt.

Dum sag i offentligheden»Selvom jeg ikke har meget tilovers for Don Ø, er det meget dumt af bestyrelsen at køre den her sag i offentligheden«, siger Benjamin Nørgaard fra Urban Crew.

Og han er langt fra ene FC København-fan om den holdning.

På fodboldklubbens debatside Sidelinjen.dk har knap 100 tilhængere givet deres mening til kende om bestyrelsens detronisering af den tidligere konge over den københavnske fodboldklub.

Den gennemgående holdning blandt debattørerne er, at bestyrelsen har opført sig dumt og uprofessionelt.

»Går man ikke i meget små sko, hvis man har behov for at fratage en mand, der har betydet alt for klubben, et æresmedlemsskab? Uden Flemming Østergaard, ingen FCK«, skriver en debattør under navnet 'sælgeren'.

Super dårlig ledelse

En anden debattør med brugernavnet 'Todi' konstaterer:

»Der er ikke meget andet at sige end, at det er super dårlig ledelse og ikke mindst pinligt!«

Selvom mange fans giver udtryk for, at de ikke har meget tilovers for Don Ø, ændrer det ikke ved, at de synes, bestyrelsen har handlet unfair imod ham.

»Don Ø har ikke altid været min kop te. Ikke mindst på grund af fredningen af Ståle Solbakken og hans spillestil. Men her er behandlingen for lav... Pinligt, når man tænker på, at han har arbejdet for FCK dag og nat«, skriver en bruger under navnet 'cokeboy' på sidelinjen.dk.

Ifølge Børsen kan degraderingen af Flemming Østergaard være en ren hævnaktion fra Parkens nye storauktionærer Erik Skærbæk og Karl Peter Korsgaard.

De to ejere føler, at Flemming Østergaard har malet et alt for rosenrødt billede af økonomien i selskabet og dermed lokket dem med i et foretagende, der har kostet de to rigmænd adskillige millioner.

Det er beskyldninger, som Flemming Østergaard selv har nægtet at kommentere på.

Nye ejere bekymrer

Blandt fansene er der både nervøsitet og utilfredshed at spore over de to nye ejere af klubben, efter de har været med til at dømme Don Ø ude af det fine selskab:

»Jeg kunne aldrig finde på at forlade FCK på grund af dårlige resultater, men man kan jo aldrig vide, hvad der vil ske med mine følelser overfor en klub, som er ejet af nogle individer, som jeg ikke kan stå inde for«, skriver brugeren 'Tubsy' på Sidelinjen.dk.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce