Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Amagerbankens kunder flygter i massevis

De øvrige banker på Amager har fået »ekstremt travlt« efter Amagerbankens krak.

Økonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er fuldt drøn på i bankfilialerne på Amager.

Kunderne fra den krakkede Amagerbank flygter i massevis, og siden mandag har både Jyske Bank, Nordea, Danske Bank og Arbejdernes Landsbank på Amager oplevet en ekstraordinært stor interesse.

»Det har været helt ekstremt massivt«, siger regionsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Per Rick.

»Især i mandags var der et hav af henvendelser både på mail, telefon og fra folk, der kom ind i vores tre Amager-filialer, fordi de gerne ville skifte fra Amagerbanken. Det er svært at tælle, men du kan godt skrive, at vi har talt med kunder i hundredvis«.

Har sendt ekstra forstærkning
Efter bankkrakket rådede flere eksperter til, at Amagerbankens kunder hellere i dag end i morgen skulle gå ud og finde sig en ny bank, så de ikke endte med højere renter hos statens selskab, Finansiel Stabilitet.

Og meget tyder på, at det netop er det, mange nu gør.

»Vi har haft rigtig travlt, og vi har måttet sende omkring ti kunderådgivere ekstra ud på Amager for at kunne hjælpe alle de, der er kommet forbi for at få rådgivning«, siger Jyske Banks områdedirektør for Sjælland.

LÆS MERE

»Folk fortæller, at de er kunder i Amagerbanken og spørger, om vi kan hjælpe dem. Det er en ret beklemt situation for mange«.

Også Nordea og Danske Bank har sendt ekstra forstærkning til deres filialer på øen.

»Vi har løbende hen over det sidste halvandet års tid fået en del kunder i området, der er skiftet fra Amagerbanken. Men det er ikke at sammenligne med den aktivitet, vi har haft siden i mandags«, siger pressechef i Nordea, Claus Christensen.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden