0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Dårlig madhygiejne dyrt for Tivoli

Økonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det kan blive dyrt for Tivoli, at fødevarekontrollen har fundet omfattende madsvineri i adskillige af havens restauranter, siger informationschef Benedicte Strøm til Ekstra Bladet.

Hun oplyser, at firmaet Select Service Partner (SSP), som sidste år blev ansat til at føre kvalitetskontrol i havens restauranter, tirsdag skal aflægge rapport for Tivoli-direktør Lars Liebst, som i øjeblikket opholder sig i London.

Ligeledes ventes der indkaldt til stormøde mellem samtlige restauratører og Tivolis direktion.

Ifølge Ekstra Bladet er forholdene særligt kritisable i Glassalens Café og Restaurant, hvor fødevarekontrollen har beordret et kæmpeparti madvarer smidt ud, bl.a. 40 kilo kogte hummere, som lugtede fordærvet, og syv kilo stegt kyllingebryst med slimet overflade.

Også Spisepinden, Chicken Nam Nam og Frejas Fristelser får grimme hak i tuden med indskærpelser fra fødevareinspektørerne.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere