0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Nanna Navntoft
Foto: Nanna Navntoft

Den gamle industrivirksomhed Thürmer Tools havde egentlig rykket produktionen til Kina. Da Erick Thürmer, der er fjerde generation af ejere, tog over, besluttede han sig for at hjemtage produktionen igen. Det er sket ved at skifte fokus til at 3D-printe alt fra maskindele til filmrekvisitter. Derfor kan man nu igen have produktion på adressen i Hvidovre.

Far flyttede fabrikken til Kina: Nu henter Erick den hjem til Hvidovre

I mange år har det været normen at flytte industrijobs til Fjernøsten for at nedbringe udgifterne. I dag er flere virksomheder dog begyndt at hente dem hjem igen.

FOR ABONNENTER

»Vi 3D-printer den i fuld størrelse på et tidspunkt«, siger Erick Thürmer og peger på en tegning af en DeLorean-bil med indbygget tidsmaskine fra filmen ’Tilbage til Fremtiden’.

Vi befinder os på virksomhedsejerens kontor i Hvidovre, hvor fortid og nutid blandes sammen. Lædermøblerne og billederne af regentparret er et nik i retning af hans oldefar, Fritz Thürmer.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu