Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

God start på 2019 for Tryg skal give bonus til kunderne

Efter et hårdt 2018 har Tryg fået en mere sikker start på 2019 med et voksende overskud i første kvartal.

Økonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter et hårdt 2018, hvor forsikringsselskabet Tryg blev tynget af usikkerhed om brexit og handelskrig i udlandet, starter 2019 anderledes positivt for selskabet.

I de første tre måneder af året hentede Tryg 757 millioner kroner efter, at der var betalt skat. Resultatet dækker over et resultat på 626 millioner kroner fra den del af Tryg, der arbejder med forsikring.

Koncernchefen Morten Hübbe erklærer sig tilfreds med starten på 2019, der var første kvartal med Alka fuldt integreret.

De gode resultater vil ifølge koncernchefen komme kunderne til gode.

»Jeg glæder mig over, at TryghedsGruppen for fjerde år i træk har besluttet at udbetale medlemsbonus. Denne gang ikke kun til kunder i Tryg, men også til Alka’s 380.000 kunder«, siger han i en meddelelse.

»Det betyder at et rekordstort antal kunder i Danmark – nemlig 1,3 mio. – eller hver 4. borger i Danmark, kan se frem til at modtage en bonus, der svarer til otte procent af deres samlede præmieindbetalinger«.

ritzau

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden