Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Efter chokstart sidste år: Legetøjsgigant Hasbro rejser sig

Hasbro, hvis 2018 blev martret af Toy"R"Us" konkurs, har fra starten af 2019 fået bundlinjen tilbage i plus.

Økonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Legetøjsgiganten Hasbro, der blandt andet står bag en række brætspil og legetøjsmærker, startede sidste år med et gok i nøden, da Toy'R'Us i USA drejede nøglen om. I år starter året i stedet med et lille overskud.

Ud over den manglende konkurs hos Toy'R'Us, der betød, at Hasbro ikke fik penge for sine leverancer til kæden, er første kvartal i år blevet pænere af fremgang i salget af modellervokset Play Doh og brætspillet Monopoly.

De første tre måneder i år har Hasbro omsat for 4,9 milliarder kroner, hvilket er over 110 millioner kroner mere end sidste år.

Omsætningen er de penge, der kommer ind i et selskab fra salget af produkter eller ydelser. Altså indtægten før udgifter.

Hasbro har stadig problemer med at tjene penge på sit salg uden for Nordamerika. Det forventes at blive en underskudsforretning, når hele året er omme.

ritzau

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden