Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Internationalt. Skulle det være en centralt beliggende studio-lejlighed i Los Angeles? Denne kan lejes for 1.512 dollar- og så er der badekar, tagterrasse og swimmingpool.
Foto: zillow.com

Internationalt. Skulle det være en centralt beliggende studio-lejlighed i Los Angeles? Denne kan lejes for 1.512 dollar- og så er der badekar, tagterrasse og swimmingpool.

Tag over hovedet

Storbyer verden over: Her kan du bo for 10.000 kroner

I både USA, Indien, Europa og i Sydamerika kan man finde gode, billige lejligheder.

Tag over hovedet

Priserne for lejeboliger i Danmark - og især i hovedstaden - stiger og stiger.

I gennemsnit kostede det sidste år 11.437 kroner om måneden at leje en to-værelseslejlighed i brokvartererne i København på hjemmesiden Lejebolig.dk.

Og selvom priserne stiger, er der stadig rigtig, rigtig mange, der gerne vil have fat i de dyre kvadratmeter. For hver eneste et- eller toværelses lejlighed i København, der bliver slået op på eksemeplvis boligportal.dk, er der fem gange så mange boligsøgende, der er på jagt.

Sådan er det også i de fleste andre storbyer rundt omkring i verden. Men som denne liste viser, kan det godt lade sig gøre at finde fine boliger til godt 10.000 kroner om måneden uden for landets grænser.

Mumbai

Lidt længere væk, i den indiske storby, som tidligere hed Bombay, kan man i kvarteret Poonam Nagar leje en lejlighed med tre soveværelser - og tilhørende fitnesscenter og swimmingpool.

Pris. 94.000 indiske rupees. / www.magicbricks.com

Kathmandu

Endnu finere bliver det, hvis man drager til Nepal. I Lalitpur kan man leje et helt hus med fire værelser, have og swimming pool - og separate værelser til tjenestefolk.

Pris: 150.000 nepalesiske rupees. / www.apartment-kathmandu.com

Paris

I det 13. arrondissement i den franske hovedstad, på den venstre side af Seinen, kan man få 40 kvadratmeter med køkken, toilet og brusebad.

Pris: 1.220 euro. / www.leboncoin.fr

Berlin

Den tyske metropol har altid været kendt for at have billige lejelejligheder. Således også denne ekstremt centralt belligende to-værelses ved Rosenthaler Platz i Mitte på 74 kvm.

Pris: 1.250 euro. / www.craigslist.de

Buenos Aires

I det hippe kvarter Palermo Hollywood kan man leje denne lyse, nyindrettede lejlighed med lækkert badeværelse, stort køkken og et et walk-in-closet - plus adgang til swimmingpool og fitnesscenter.

Pris. 13.580 pesos. / www.airbnb.co.uk

Los Angeles

I den amerikanske storby på vestkysten kan man leje en centralt beliggende studio-lejlighed med badekar og tagterrasse. Også her er der swimmingpool.

Pris: 1.512 dollar. / www.zillow.com

Rio de Janeiro

I bohemekvarteret Santa Teresa i Rio kan du bo tæt på barer og klubber i denne lejlighed med to soveværelser og skøn, grøn udsigt.

Pris: 3.107 brasilianske reais. / www.wimdu.co.uk

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce