0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Derfor klipper de krøllen af grisen

Overblik i den verserende grisekrig mellem danske og svenske svineavlere.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 GREGERS OVERVAD (arkiv)/Jyllands Posten
Foto: GREGERS OVERVAD (arkiv)/Jyllands Posten

HALEKUPERING. Her står svineavleren med en tang, men mange landmænd bruger en varm kniv, når de svinekuperer.

Dansk økonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Dansk økonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Halen på grisen - eller mangel på samme - har ophidset svenskerne.

Først stoppede svenske supermarker med salg af det danske flæsk, og siden har den svenske erhvervsminister og leder af Centerpartiet, Annie Lööf, opfordret til, at der sættes en stopper for dansk gris i de svenske institutioner, så længe 95 % af de danske konventionelle landbrug halekuperer deres svinebesætninger.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere