0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Rige køber mad med hjertet

Mens velhavende køber mad med hjertet, vælger fattigere danskere dyrevelfærd, smag og miljø fra.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
THOMAS BORBERG
Foto: THOMAS BORBERG
Privatøkonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Privatøkonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

At få mest muligt for pengene er til gengæld det vigtigste for folk med lave indkomster. Der er nemlig stor forskel på, hvad der har størst betydning for danskernes valg af fødevarer.

En undersøgelse foretaget af Synovate for Landbrugsraadet viser, at danskere med høje indkomster lægger større vægt på dyrevelfærd, smag og miljøhensyn, når de køber ind, end danskere med lave indkomster, skriver Landbrugsrådets blad, FoodCulture.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere