prut altid. Man skal prøve at forhandle prisen på alle varer, siger Lars Lückow fra prutprisen.dk.
Foto: PR-foto

prut altid. Man skal prøve at forhandle prisen på alle varer, siger Lars Lückow fra prutprisen.dk.

Privatøkonomi

Professionelle vil prutte for dig

På prutprisen.dk kan professionelle indkøbere få prisen ned for dig.

Privatøkonomi

Om det er et fornemt ur til kæresten, en ny bil eller et festlokale til dit bryllup, er professionelle indkøbere nu klar til at prutte prisen ned for dig.

For en pris er aldrig mere end vejledende, lyder det fra det nye netfirma Prutprisen:

»Jeg har altid forhandlet priser for mig selv og mine venner. De færdigheder blev videreudviklet, da jeg boede i Tyrkiet i nogle år. Dér er prisen vitterlig vejledende, og uanset hvor du handler, er der en forventning om, at du prutter om prisen, så de år har været en god læremester«, siger stifter Lars Lückow, der er uddannet bankmand og tidligere forlagsdirektør.

60 procent gav pote Kunden skal betale Prutprisen 40 procent af besparelsen – må firmaet opgive at finde varen billigere, koster det intet for kunden. Lørdagsliv udfordrede firmaet med fem dyre produkter.

LÆS ARTIKEL

Tre fik Prutprisen rabat på (se herover), men måtte give fortabt på de øvrige to. Trods det er Lars Lückow meget tilfreds med resultatet:

»Med de varer, Lørdagsliv har valgt, har vi klaret os over al forventning, for varerne har alle en vejledende og beskyttende udsalgspris, som er svær at få ned«, siger han – og bedyrer, at rabatten havde været markant større, hvis det havde drejet sig om de ydelser, Prutprisen slår sig op på, f.eks. biler eller en tagrenovering.

Fire indkøbere prutter
Der er tilknyttet fire indkøbere til firmaet, som hver især er specialiseret inden for henholdsvis byggebranchen, advokatbranchen, indkøb til offentlige institutioner samt bilsalg.

LÆS ARTIKEL

Når firmaet så har fundet en lavere pris end kunden, kan kunden opsøge forhandleren med dokumentationen fra Prutprisen og købe produktet med rabat.

GUIDE

»Folk kan komme til os med alt, for jeg mener som udgangspunkt, at man skal prøve at forhandle prisen på alle varer. Hvis vi ikke tror, det kan lade sig gøre, siger vi det selvfølgelig«, siger Lars Lückow og nævner designervarer med ensartede vejledende priser som ekstrasvære.

Aftaler skal være fundamentet
Konceptet bygger på, at forretningen med tiden får etableret aftaler med faste leverandører, som ser en fordel i at sælge flere genstande til gengæld for en lavere avance.

GUIDE

Men aftalerne bliver ikke så faste, at Prutprisen undlader at gøre sig umage for at finde en endnu lavere pris, forsikrer Lars Lückow:

»Vi vil selvfølgelig stadig tjekke prisen andre steder, selv om vi har en leverandør, der giver en god pris. Jeg regner da også med, at leverandørerne kommer til os, for jeg er overbevist om, at alle gerne vil sælge mere trods mindre avance«.

Bliver der tale om, at forretningen får en bid af kagen, hvis de giver jer en god pris og dermed får en ny kunde?

»Vi deler ikke i porten, nej. Vi skal ikke i lommen på nogle leverandører, men vi satser da på at finde nogle gode forhandlere, som vi opbygger en god kunderelation til. Men kun så længe de er konkurrencedygtige. Vi vil altid gå efter den billigste pris«, lover Lars Lückow.

Her er de fem varer:

Ægget
Designet af Arne Jacobsen i Classic læder med returdrej .

Lørdagslivs bedste pris - 70.446 kr. hos tre forhandlere (Indbo A/S i Kolding, 3 Falke Møbler på Frederiksberg og Møbelhuset i Slagelse) Prutprisen - 59.879 kr. Besparelse - 10.567 kr. minus 4.226,80 kr. i honorar til Prutprisen. Kundens pris - 64.105,80 kr. Kunden sparer - 6.340,20 kr.
Dametaske Balenciaga
Giant Part Time i sort lammeskind med store nitter.

Lørdagslivs bedste pris -14.000 kr. hos Holly Golightly (eneste forhandler i Danmark) Prutprisen - Ønskede ikke at gøre forsøget, da tasken kun sælges af én forhandler.Silver Cross
Kensington barnevogn.

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Lørdagslivs bedste pris - 9.999 kr. hos TøjBamsen.dk i Århus. Prutprisen - Samme Prutprisens kommentar: »Godt gået, Lørdagsliv! Den kunne vi ikke slå«.


Rolex
Submariner herreur med dato (model 16610).

Lørdagslivs bedste pris - 36.200 kr. hos to forhandlere (Povl Klarlund i København og Knud Pedersen Ure i Århus) Prutprisen - 32.580 kr. Besparelse - 3.620 kr. minus 1.448 kr. i honorar til Prutprisen. Kundens pris - 34.028 kr. Kunden sparer - 2.172 kr.Christianiabike

Model Light med 7 Shimano gear, Bugatti kaleche, børnebænk med sikkerhedssele og godkendt lås.

Lørdagslivs bedste pris - 13.464 kr. (hos www.cykelrabat.dk) Prutprisen - 12.408 kr. Besparelse - 1.056 kr. minus 422,40 kr. i honorar til Prutprisen Kundens pris - 12.830,40 kr. Kunden sparer - 633,60 kr.Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce