Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
THOMAS WILMANN
Foto: THOMAS WILMANN

STORT. Unge får lov til at holde større konfirmationsfester, og det kan ses på firmaernes tilbud til de unge

Privatøkonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Konfirmander styles for 3.700 kroner

Piger gør festen til et før-bryllup, mens drenge holder polterabend Blå Mandag.

Privatøkonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Når unge skal konfirmeres, gøres der mere og mere ud af festen.

Konfirmationen er nemlig en mulighed for at få en forsmag på voksenlivet, og det benytter unge sig ofte af«, forklarer Mikkel Schultz, som står bag Konfirmationsportalen.dk, der henvender sig til kommende konfirmander, firmaer og forældre, som ønsker input til konfirmationen.

»Firmaerne har i år for alvor opdaget, at unge får lov til at holde større fester. Det kan man se på de firmaer, som reklamerer rundt omkring«, siger han.

Forsmag på brylluppet Mikkel Schultz peger på, at flere firmaers konfirmationstilbud er blevet mere eksklusive, for eksempel dem fra smykkefirmaer, rejseselskaber og stylister.

LÆS ARTIKEL

»Konfirmationerne er blevet et minibryllup for pigernes vedkommende, hvor de skal have den rigtige kjole, og hvor de skal styles, så de ser godt ud på den store dag, mens Blå Mandag for drengene er en form for polterabend, hvor de skal ud og have sjov med vennerne«, siger Mikkel Schultz.

Stjerne for 3700
Et af firmaerne, der i år har gjort mere ud af tilbuddene til konfirmanderne, er modelbureauet Modelhouse Production i København, som også reklamerer på Konfirmationsportalen.dk.

Her vælger mange konfirmander at få en styling, make-up og foto-shoot for 3.700 kroner, fortæller bureauets direktør Maria Christina Jarltoft.

»Vi får cirka fem henvendelser fra konfirmander om ugen, hvoraf langt størstedelen af dem vælger den store pakke med foto-shooten, for så slipper de for, at far og mor tager billederne«, siger hun

»Nogle forældre synes måske, at det er for dyrt, men pigerne vil gerne have det, fordi de kommer til at ligne en star for en dag, og det er jo små minibryllupper for pigerne«, siger hun.

Penge i konfirmander

Ifølge Maria Christina Jarltoft er det tydeligt at mærke, at der bliver gjort mere ud af konfirmationerne.

LÆS ARTIKEL

»Vi fortsætter i hvert fald med tilbud til konfirmanderne, fordi vi oplever, at der bliver brugt flere penge på konfirmationerne, for eksempel når de skal styles«, siger hun.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden