Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
FINN FRANDSEN
Foto: FINN FRANDSEN

lettelse. Selv om konsekvenserne af en fyreseddel kan være hårde, når man kan se, at bilen eller sommerhuset måske skal sælges, er det ofte en lettelse for folk at få styr på fremtiden, fortæller en rådgiver. Personerne på billedet er ikke involveret.

Privatøkonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan ruster du dig bedst til fyresedlen

Flere vil miste jobbet i 2012. Deres arbejdsplads går konkurs, lyder prognose.

Privatøkonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det bedste middel mod angst for arbejdsløshed er at få overblik over, hvad det vil have af konsekvenser for privatøkonomien. Det værste er nemlig oftest frygten for det uvisse.

Det råd kommer fra privatøkonomisk rådgiver Kim Valentin fra Finanshuset i Fredensborg, som de seneste tre år har arbejdet med at ruste folk til arbejdsløshed.

»Vi får henvendelser fra store virksomheder, der gerne vil hjælpe deres medarbejdere gennem den krise, en afskedigelse skaber økonomisk. Vi har derfor udviklet en krisestyringspakke«, siger Kim Valentin.

26.000 ventes fyret
Alt tegner til, at han får mere travlt med det arbejde i det kommende år. Som man i dag kan læse på politiken.dk, forudser Lønmodtagernes Garantifond, LG, at 26.000 vil søge fonden om at få dækket deres løn, typisk fordi deres arbejdsplads er gået konkurs. En stor stigning fra i år, hvor garantifonden estimerer, at antallet lander på 20.000.

LÆS ARTIKEL

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden