jackpot. 300 spillere blev gjort til miliardærer, da Danske Spil kom til at lægge adskillige nuller oveni den gevinst, de havde vundet.

jackpot. 300 spillere blev gjort til miliardærer, da Danske Spil kom til at lægge adskillige nuller oveni den gevinst, de havde vundet.

Privatøkonomi

Danske Spil: Vi gjorde ikke én men 300 til milliardærer

Danske Spils gevinst-brøler er både større og mindre end først antaget.

Privatøkonomi

Det var ikke én spiller men 300 spillere, der i går fik en mail fra Danske Spil om, at der lige var sat et milliard-beløb ind på deres konto, fordi de havde vundet i det nye spil Eurojackpot.

Og det var ikke 1.300 spillere, der fik mail om en helt forkert præmie. Det var tilsyneladende kun de 300.

Det fortæller kommunikationschef hos Danske Spil, Thomas Rørsig nu.

Tidligere var det fremme, at ialt 1.300 spillere havde fået en mail fra Danske Spil om gevinster, som var langt større end realistisk, og at én af dem havde fået en gevinst på 28 milliarder og fem kroner.

LÆS ARTIKEL

Men det gælder faktisk hele 300 spillere, der blev gjort til miliardærer, fortæller Thomas Rørsig, der samtidig siger, at som det ser ud nu, har de resterende 1.000, der har været omtalt, alligevel fået det rigtige beløb sat på mailen.

»Vi er jo heldige på den måde, at når vi skriver milliardbeløb på, så kan man jo godt se, at det kan ikke passe. Den største gevinst hidtil hos Danske Spil er på 38 millioner kroner, så en påstand om gevinster i milliardklassen griner de fleste heldigvis af«, siger Thomas Rørsig.

Når vi kvajer os...

»Når vi kvajer os, får vi heldigvis meget hurtigt vrede kunder i røret, og vi sendte da også besked ud om fejlen så hurtigt, det kunne lade sig gøre. Og så er det jo en god ting, når man laver fejl i den størrelsesorden, at ikke ret mange er i tvivl om, at det er en fejl«, siger Thomas Rørsig.

Han forklarer, at fejlen opstiod, fordi der er tale om et nyt spil, og at der simpelthen i teknikken blev lagt et antal nuller oveni det beløb, som alle modtagerne af jubelmailen modtog. Og nogle fik rigtig mange nuller.

Så alle har altså fået gevinst?

»Ja, og de 1.000 ud af de 1.300 vi i første omgang var ude med ser ud til alligevel at have fået påført det rigtige præmiebeløb i mailen«, siger Thomas Rørsig.

LÆS OGSÅ

Flemming Dahl fra Kaas er en af de 300, der fik en mail, der var helt i skoven.

Han var milliardær i halvanden time tirsdag. Han fik en mail fra Danske Spil om, at han havde vundet 28.000.000.005 kroner - altså 28 milliarder kroner og en femmer.

Den nyslåede milliardær læste beløbet som millioner - og blev derfor ikke overrasket over beløbet, der ligger indenfor de gevinstgrænser, som Danske Spil tidligere har udbetalt.

Derfor var skuffelsen så meget større, da Danske Spil kort efter sendte endnu en mail om, at han skulle se bort fra gevinsterne, da det var en fejl.

Thomas Rørsig medgiver, at man godt kan læse tallet som millioner, hvilket ville være indenfor de beløb, man kan vinde hos Danske Spil.

»Der er et par enkelte, der er blevet rigtig vrede«, siger han.

FACEBOOK

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden