Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
CAMILLA STEPHAN
Foto: CAMILLA STEPHAN

NØDVENDIGT. Man kan ikke drive landsdækkende kæder, hvis man fjerner markedsføringen af usunde fødevarer, forklarer informationsdirektør i Coop.

Privatøkonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Butikskæder: Det kan ikke løbe rundt uden usunde varer

Tilbudsavisernes sammensætning afspejler kundernes efterspørgsel. Dagligvarebutikkernes opgave er først og fremmest at sikre kunderne et stort udvalg – både blandt sunde og usunde varer, mener butikskæderne.

Privatøkonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er nødvendigt at markedsføre søde drikke, kager, kiks, is, chips og snacks og alkoholiske drikkevarer i tilbudsaviserne, hvis man vil klare sig på det danske dagligvaremarked.

Det vurderer informationsdirektør Jens Juul Nielsen fra Coop, der blandt andet dækker Kvickly, SuperBrugsen, Fakta og Irma.

»Hvis vi undlod at markedsføre disse varer, eksisterede vi ikke særlig længe på det her marked i særlig stor målestok. De varer er en betingelse for at være på markedet. Vareudbuddet afspejler i høj grad det, som vores kunder efterspørger«, siger han.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden