0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Singlen Kasper straffes på pengepungen

Han går glip af gode tilbud. Han kan ikke nå at spise maden før sidste dato.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Spild. Gulerødder og rugbrød er nogle af de madvarer, som Kasper Haagensen ofte må smide ud. Foto: Peter Mydske

Privatøkonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Privatøkonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tre pakker hakket, økologisk oksekød for 100 kroner.

Da Lørdagsliv kommer anstigende med dette klassiske tilbud fra Irma, kigger Kasper Haagensen straks på udløbsdatoen.

»De skal spises inden for to dage, så dem ville jeg aldrig købe«, konstaterer den 38-årige it-konsulent, som bor i Brede i Lyngby nord for København.

LÆS ARTIKEL:

Kasper Haagensen ved naturligvis godt, at kødet kan fryses ned, men han bryder sig ikke om nedfrosset kød.

»Noget af smagen forsvinder ved frysning, så jeg foretrækker frisk kød. Derfor slår rabatterne på ferske varer ikke igennem hos mig«.

Det er ikke kun kød, som Kasper Haagensen har svært ved at spise op. Også gulerødder, rugbrød og æg er nogle af de fødevarer, der ofte ryger i hans skraldespand.



»Jeg synes, det er trist, for det er ikke i orden at smide mad ud«.

For at undgå madspild er Kasper Haagensen nødt til at købe ind i små og dyrere portioner. Som han selv forklarer, er han så heldig rent økonomisk, at han ikke behøver at tænke voldsomt over sit forbrug, og vil hellere betale lidt mere end at smide mad ud.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere