Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling (arkiv)
Foto: Jens Dresling (arkiv)

filialer. Der bliver længere mellem filialerne i Danske Bank i fremtiden, oplyser bank-koncernen i sin halvårlige rapport.

Privatøkonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Danske Bank-koncern vil lukke flere filialer

Kunderne klarer i stigende grad de daglige bankforretninger selv, lyder forklaringen.

Privatøkonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Danske Bank-koncernen har planer om at lukke endnu flere filialer end de 31, der blev lukket i første halvdel af 2012.

Det fremgår af den halvårlige regnskabsrapport, som koncernen har fremlagt i dag.

»Antallet af kasse- og servicepunkter reduceres til fordel for større kompetencecentre«, lyder det blandt andet i dagens rapport.

»Koncernen gennemførte 67 filiallukninger i 1. halvår 2012, heraf 31 i Danmark. Koncernen havde hermed 578 filialer ultimo juni 2012. Udviklingen forventes at fortsætte gennem resten af året«, lyder det videre.

Bank-koncernen skriver, at kunderne i stigende grad selv tager sig af de daglige bankforretninger ved hjælp af netbank, mobilbank og bankens 24-timers kundelinje. Derfor vil bankkoncernen fortsætte med at udvikle selvbetjeningsløsninger, »så kunderne i endnu højere grad kan betjene sig uafhængigt af åbningstiderne«, lyder det.

DOKUMENTATION Læs hele rapporten her(eksternt link)

Børsen skriver i dag, at planen konkret betyder, at Danske Bank skal nedlægge omkring 30 procent af bankens knap 300 filialer her til lands over de kommende to år.

Samtidig skal størstedelen af de øvrige filialer ifølge avisens oplysninger rykkes op i 1. sals højde, så færrest mulige kunder kommer ind i banken uden forudgående aftale med en medarbejder.

Tilpasser filialstruktur

Forholdt disse konkrete oplysninger siger Danske Bank pressechef, der blev adspurgt forud for offentliggørelsen af halvårsrapporten:

»Vi er inde i stilleperioden op til regnskabet, så vi kan ikke komme det nærmere, men vi tilpasser løbende vores filialstruktur, i takt med at kunderne bruger banken på en ny måde. Det er nok det nærmeste, jeg kan komme det«, siger Kenni Leth til Børsen.

Senere i dag afholder banken pressemøde.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden